U bevindt zich hier: Home > Actueel > Nieuwsberichten

Nieuwsberichten

vlag gemeente kaag en braassem

 

 • Terugkoppelmarkt 21 september: derde bijeenkomst TOP-traject ESW voor locatie Van Egmond

  (18-09-2017)

  U bent van harte uitgenodigd  namens  Woondiensten Aarwoude en de gemeente Kaag en Braassem voor de terugkoppelmarkt . De bijeenkomst is  onderdeel is van het Traject omgevingsparticipatie (TOP).

 • De bekendmakingen van 13 september over uw buurt staan online

  (14-09-2017)

  Iedere week publiceren we de officiële bekendmakingen op www.Overheid.nl. Officiële bekendmakingen zijn publicaties over een besluit of gebeurtenis die voor u van belang kunnen zijn. Voorbeelden van bekendmakingen zijn vergunningen, bestemmingsplannen en ontheffingen. 

  Bekendmakingen over uw buurt op Overheid.nl

 • Renovaties speelplekken 2017

  (11-09-2017)

  In 2017 gaat de gemeente 11 speelplekken opknappen. En daarbij willen we heel graag weten wat de gebruikers van deze plekken, de kinderen dus, graag willen zien. Voor elke speelplek kan je online een enquête invullen. Direct omwonenden kunnen de enquête ook invullen. Snel doen dus!

  Ook komen we naar alle speelplaatsen toe om de ideeën samen met de kinderen verder uit te werken. Kinderen en omwonenden worden hier allemaal voor uitgenodigd. De flyer met alle informatie vind je op de projectpagina speelplekken. Daar is precies te vinden wanneer we de plekken bezoeken.

 • Organiseert u in 2018 een evenement? Geef het vόόr 1 november door!

  (30-08-2017)

  Bent u in het bezit van een doorlopende evenementenvergunning voor een organisatie van een jaarlijks terugkerend evenement? Verleng de evenementenvergunning dan vóór 1 november; als u uw evenement niet voor 1 november heeft gemeld, dan vervalt de doorlopende vergunning.

 • Taxussnoeisel inleveren bij de gemeente

  (07-08-2017)

  Heeft u Taxus Baccata in uw tuin staan en gaat u die binnenkort snoeien? Lever dan uw snoeiafval in bij de gemeentewerf. In jonge twijgen zit een belangrijke grondstof die wordt gebruikt voor chemotherapieën (baccatine). Met het inleveren van taxussnoeisel draagt u bij aan de behandeling tegen kanker. #Snoeihardtegenkanker vanuit uw eigen tuin!

 • Kroonringen voor plastic afvalzakken

  (04-05-2017)

  De gemeente Kaag en Braassem zamelt huishoudelijk kunststof afval in met speciale afvalzakken. Om de inzameling te verbeteren, is het mogelijk om een zogenoemde kroonring aan te vragen. Kroonringen zijn ringen die aan (lantaarn)palen bevestigd worden om zakken met plastic afval aan op te hangen. Een ring heeft meerdere knoppen om de plastic zakken aan op te hangen. Aan elke knop is plaats voor meerdere zakken. Dit voorkomt het wegwaaien van de zakken. De praktijk leert dat dit bijdraagt aan een meer opgeruimde wijk. 

 • Zwerfvuilopruimacties in 2017

  (24-02-2017)

  Help ook dit jaar weer mee aan een schone gemeente en doe mee aan de zwerfvuilacties van stichting Groen Licht.. De acties zijn op de zaterdagmiddagen van 14.00 tot 16.00 uur. Bij de uitdeelpunten kunt u prikstokken en vuilniszakken halen.

 • Doet u ook mee met Burgernet?

  (03-11-2016)

  Burgernet is een samenwerkingsverband tussen burgers, politie en gemeente om Nederland veiliger te maken. Via Burgernet kunnen de gemeente en politie hulp vragen aan inwoners.  Het doel is om meer ogen op straat te hebben, en zo daders of vermiste personen sneller te kunnen vinden. Ruim 1000 inwoners van de gemeente Kaag en Braassem hebben zich aangemeld. Meer hulp is altijd nodig, doet u ook mee? Meld u vandaag nog aan via www.burgernet.nl

Archief