U bevindt zich hier: Home > Digitaal Loket > Bedrijven Loket

Bedrijven Loket

Bedrijven Loket

Het bedrijvenloket is een vraagbaak voor startende en reeds gevestigde bedrijven in Kaag en Braassem. U staat als ondernemer voor talloze uitdagingen waarbij u de gemeente goed kunt gebruiken als partner en de gemeente u. Of het nu gaat om huisvesting, vergunningen of lokale initiatieven, u heeft baat bij korte lijnen en actuele informatie. Daarom heeft de gemeente binnen de organisatie een bedrijvencontactfunctionaris aangesteld.

Bedrijvencontactfunctionaris 

De bedrijvencontactfunctionaris is het eerste aanspreekpunt voor alle ondernemers binnen de gemeente. Bij welke afdeling moet ik zijn? Welke vergunningen zijn nodig en welke procedure moet ik volgen? De bedrijvencontactfunctionaris zorgt ervoor dat u goed wordt geholpen en kan u in contact brengen met personen die voor uw onderneming interessant kunnen zijn. Elke ondernemer in de gemeente Kaag en Braassem kan kosteloos een beroep doen op de bedrijvencontactfunctionaris.

Ook als er iets mis gaat, is de bedrijvencontactfunctionaris uw aanspreekpunt voor bemiddelen tussen het bedrijfsleven en de gemeente. Als u een klacht heeft, zoekt de bedrijvencontactfunctionaris actief naar een oplossing. Een persoonlijke en vertrouwelijke behandeling van het probleem of de klacht is gewaarborgd.

“Ik kan de wet niet wijzigen. Maar ik kan bijvoorbeeld wel achterhalen waarom een procedure langer duurt dan de ondernemer verwacht. Ik kijk dan samen met de ondernemer naar de mogelijkheden.”

De belangrijkste werkzaamheden van de bedrijvencontactfunctionaris zijn:

  • stimuleren van de samenwerking tussen gemeente en ondernemers
  • optreden als aanspreekpunt voor ondernemers
  • relatiebeheer met ondernemers en -verenigingen
  • organiseren van bedrijfsbezoeken door collegeleden.

Gemeentelijke belastingen en WOZ

Bedrijven kunnen het verslag van de gemeentelijke belastingen en WOZ-beschikking inzien via het WOZ-loket voor bedrijven. Om in te loggen heeft u uw aanslagnummer (bv. 201400000123400) en aanslagbedrag nodig (bv. 1234,50).