U bevindt zich hier: Home > Internet > Over deze website

Over deze website

De website van gemeente Kaag en Braassem bestaat sinds 1 januari 2009. Op die datum is gemeente Kaag en Braassem ontstaan uit een fusie van gemeente Alkemade en gemeente Jacobswoude. In december 2011 is de website aangepast aan de webrichtlijnen en is de vormgeving aangepast zodat deze gebruiksvriendelijk is.

Op de website vindt u algemene informatie over de gemeente, nieuwsberichten en nieuwsbrieven, een Digitaal loket waarin producten en diensten staan beschreven en nog veel meer. Wij willen u met onze website zo goed mogelijk informeren en optimale digitale dienstverlening bieden, daarom wordt er voortdurend gewerkt aan het uitbreiden en verbetering van de gemeentelijke website. Werken aan kwaliteitsverbetering kan niet zonder de inbreng van onze klanten. Heeft u vragen of opmerkingen over de gemeentelijke website, dan horen wij dat graag. Uw suggesties en opmerkingen kunt u e-mailen naar de webmaster via info@kaagenbraassem.nl

Ontwerp, realisatie en beheer

Gemeente Kaag en Braassem, Team Communicatie, Postbus 1, 2370 AA Roelofarendsveen

Vormgeving

Het algemene ontwerp van deze site is gemaakt door Xlab. Het ontwerp van de portalpagina is gemaakt door Verdel ICT en Media.

Techniek

  • Cms website: SIMgroep
  • Cms gemeentegids: AKSE Media te Den Helder
  • Cms Welstandsraadpleegsysteem: BRO te Amsterdam
  • Cms WOZ-Loket: ATMP in Almere

Voorleesfunctie en Grote letters functie a-A

Speciaal voor mensen met een visuele handicap zijn er op de website twee functies beschikbaar. Met behulp van de 'voorleesknop' kunnen de teksten op deze website hardop worden voorgelezen met BrowseAloud. U start deze functie (readspeaker) door op de link 'Lees voor' te klikken. Met behulp van de knop 'a A' kan de lettergrootte worden aangepast.

Webarchief

In het webarchief kunt u per dag kijken wat er op de website van gemeente Kaag en Braassem stond in de periode van 2 september 2011 tot en met gisteren.

Privacystatement

De gemeente Kaag en Braassem vindt het belangrijk zorgvuldig om te gaan met uw persoonsgegevens. Bij de verwerking van deze persoonsgegevens handelt de gemeente in overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens.

De persoonsgegevens die u verstrekt, worden alleen gebruikt voor het bijbehorende doel. Bij het aanvragen van interactieve diensten zijn uw gegevens bijvoorbeeld van belang om de gevraagde dienst te kunnen leveren, uw identiteit als aanvrager van het product vast te stellen en misbruik door derden te voorkomen.

Het bezoek aan de website van de gemeente Kaag en Braassem kan geheel anoniem plaatsvinden. De gemeente houdt alleen algemene statistische gegevens van bezoekers bij, om de dienstverlening te optimaliseren.

Proclaimer