U bevindt zich hier: Home > Wonen en Leven > Leefomgeving > Afvalinzameling

Afvalinzameling

In de gemeente Kaag en Braassem wordt huisvuil gescheiden ingezameld door Cyclus. De afvalstoffen die aan huis worden opgehaald zijn: groente-, fruit- en tuinafval (groene container), overig huishoudelijk afval (grijze container). Ook plastic verpakkingen en drankenkartons worden aan huis opgehaald (in speciale plastic zakken).

Inzameldagen

  • groente- fruit en tuinafval (groene container) elke maandag in de even weken
  • overig huishoudelijk afval (grijze container) elke maandag in de oneven weken
  • op woensdag in de even weken is de inzameling van plastic verpakkingen en drankenkartons. Lees meer over plastic inzameling

Inhaaldagen 

Valt een inzameling op een feestdag? Dan worden de containers op een andere dag ingezameld:

  • In plaats van maandag 2 april 2018 (2e Paasdag): GFT (minicontainers) op zaterdag 31 maart 2018
  • In plaats van maandag 21 mei 2018 (2e Pinksterdag): Restafval (minicontainers) op zaterdag 19 mei 2018
  • In plaats van woensdag 26 december 2018 (2e Kerstdag): PMD (zakken) op zaterdag 29 december 2018

U kunt via https://afvalkalender.cyclusnv.nl/form de afvalkalender raadplegen. Ook vindt u op deze website informatie over het ophalen van oud papier in uw straat en de locaties van de dichtstbijzijnde glas-, textiel- en papiercontainers.

Voor klachten over afvalinzameling kunt u contact opnemen met de klantenservice van Cyclus, via 0182 547 500 op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur of via info@cyclusnv.nl. Meer informatie over afvalinzameling van huishoudelijk afval vindt u op de website www.cyclusnv.nl.

Grof huisvuil

Voor het brengen van grof vuil en grof snoeiafval kunt u terecht op een afvalbrengstation in Roelofarendsveen. Meer informatie afvalbrengstation.

Archief