Jeugd en Jongeren

De gemeente zet zich op verschillende manieren in voor het welzijn van kinderen en jongeren.

Centrum voor Jeugd en gezin

Voor jongeren

Vragen over uitgaan, drank, drugs, opgroeien in twee culturen, pesten, geloof, eenzaamheid. Eigenlijk alles wat je wilt weten maar niet per sé aan je ouder(s) wilt vragen. Als bij jou alles loopt zoals je wilt, heb je er waarschijnlijk niet veel mee te maken. Maar áls je een keer een vraag hebt of je weet even niet meer hoe het verder moet, dan weet je in ieder geval dat er een plek is waar je gemakkelijk en zonder afspraak binnen kunt lopen. Even bellen voor het maken van een afspraak is natuurlijk ook oké. De jongeren website van de CJG www.hoezitdat.info bezoeken is ook een optie. Bijvoorbeeld als je niet gezien wilt worden in een CJG en toch je vraag wilt stellen.

Wil je een afspraak maken of verzetten bij het Centrum voor Jeugd en Gezin? Bel dan het algemene nummer 088 - 254 23 84. Op de website www.cjgkaagenbraassem.nl staat veel informatie over opvoeden en opgroeien. Je kunt hier (ook anoniem) 24 uur per dag, 7 dagen per week je vraag stellen.

Voor ouders

Heeft u een vraag over opvoeden en opgroeien? Dan kunt u terecht bij het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) in Kaag en Braassem. Zij zijn iedere werkdag van 9.00 - 17.00 uur telefonisch bereikbaar via: 088 - 254 23 84. Bij eenvoudige vragen kan het CJG direct advies geven. Is er meer aan de hand, dan schakelt het CJG het Kernteam Kaag en Braassem in. Ook op de website www.cjgkaagenbraassem.nl staat veel informatie over opvoeden en opgroeien.

Alle praktische informatie over jongeren en welzijn staan in ons digitaal loket en op www.kaagenbraassem.nl/ondersteuning.