Zorg, welzijn en onderwijs

De gemeente Kaag en Braassem wil graag een gemeente zijn waarin het goed wonen en leven is. Binnen de gemeente kunt u gebruik maken van vele voorzieningen. Voor mensen die afhankelijk zijn van zorg, zijn er verschillende voorzieningen. Maar u vindt op deze webpagina's ook informatie over sport, subsidies, maatschappelijk werk en volksgezondheid.

Toegang

Er zijn in Kaag en Braassem verschillende plekken waar u terecht kunt met een vraag om hulp of ondersteuning in het sociaal domein. Bijvoorbeeld bij uw huisarts, het Centrum voor Jeugd en Gezin, de wijkverpleegkundige of de Driemaster. Wanneer er meer nodig is, of wanneer u niet weet waar u de juiste hulp kunt vinden, kunt u contact opnemen met het Kernteam Kaag en Braassem. Kijkt voor meer informatie op www.kaagenbraassem.nl/ondersteuning.

Beleid

Wilt u meer achtergrondinformatie, kijk dan bij de Maatschappelijke Agenda. Voor inzicht in ontwikkelingen in het sociaal domein, de effecten van beleidskeuzes en de prestaties van onze partners vindt u in de Monitor Sociaal Domein.