Zorg, welzijn en onderwijs

De gemeente Kaag en Braassem wil graag een gemeente zijn waarin het goed wonen en leven is. Binnen de gemeente kunt u gebruik maken van vele voorzieningen. Voor mensen die afhankelijk zijn van zorg, zijn er verschillende voorzieningen. Maar u vindt op deze webpagina's ook informatie over sport, subsidies, maatschappelijk werk en volksgezondheid.

Contact

Er zijn in Kaag en Braassem verschillende plekken waar u terecht kunt met een vraag om hulp of ondersteuning. Bijvoorbeeld bij uw huisarts, het Centrum voor Jeugd en Gezin, de wijkverpleegkundige of bij de Driemaster. Wanneer er meer nodig is, of wanneer u niet weet waar u de juiste hulp kunt vinden, kunt u contact opnemen met het Kernteam Kaag en Braassem. Kijkt u dan op www.kaagenbraassem.nl/ondersteuning om te lezen hoe en bij wie u ondersteuning kunt krijgen.

Beleid

Wil u meer achtergrondinformatie, kijk dan bij de Monitor Sociaal Domein. De monitor geeft inzicht in ontwikkelingen in het sociaal domein, de effecten van beleidskeuzes en de prestaties van onze partners.