Bekendmakingen ter inzage

Iedere week publiceren we de officiële bekendmakingen op www.Overheid.nl. Officiële bekendmakingen zijn publicaties over een besluit of gebeurtenis die voor u van belang kunnen zijn. Voorbeelden van bekendmakingen zijn vergunningen, bestemmingsplannen en ontheffingen.

Bekendmakingen over uw buurt op Overheid.nl

Attenderingsservice en app 

Via de gratis service 'Over uw buurt' ontvangen inwoners en ondernemers informatie over hun buurt via de mail. Inschrijven voor de service kan via www.overuwbuurt.overheid.nl. Daar kunnen inwoners en ondernemers zelf instellen welk type berichten zij willen ontvangen en binnen welke straal om hun huis of bedrijf. U kunt zelf met postcodes aangeven van welk gedeelte van de gemeente u berichtgevingen wilt ontvangen. Wilt u ook bekendmakingen ontvangen die voor de hele gemeente gelden? Dan vult u de postcode van het gemeentehuis in: 2371 AS.

Daarnaast is het ook mogelijk om de bekendmakingen te raadplegen via de app 'Over uw buurt' voor smartphone of tablet. Op deze manier bieden overheidsorganisaties zoals gemeenten, provincies en waterschappen informatie eenvoudig, snel en gebundeld aan. De app is gratis te downloaden in de de Apple Appstore en de Google Playstore. U kunt zelf instellen welk type berichten u wilt ontvangen en binnen welke straal om uw huis of bedrijf.