Proclaimer

De gemeente Kaag en Braassem is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. Wij doen er alles aan deze actueel en juist te houden. Informatie op de website is gevrijwaard van voorbehoud.

U heeft recht op betrouwbare juiste, volledige en actuele informatie en de gemeente doet er alles aan om u via de site deze informatie te verstrekken. Daarom vindt u hier een proclaimer in plaats van een disclaimer.

Altijd actueel

De gemeente biedt zoveel mogelijk informatie die nu geldig is. Verouderde informatie wordt verwijderd. Deze vindt u terug in de gearchiveerde website. Hiermee voldoet de gemeente aan de Archiefwet (Rijksoverheid.nl).

Het archief van de gemeentesite is volledig doorklikbaar met alle informatie, afbeeldingen en documenten. U kunt in het archiefweb terug tot 2 september 2011.

Het archiefweb doorzoeken

Zoekt u informatie die op de website heeft gestaan maar er nu niet meer op staat? Bijvoorbeeld over een afgerond project? Kijk dan in de gearchiveerde website van Kaag en Braassem (archiefweb.nl).

U doorzoekt het archiefweb van de gemeente Kaag en Braassem op 2 manieren:

  • Via de kalender aan de linkerkant kunt u een datum aanklikken en zo terug naar de website van een bepaalde dag in het verleden.
  • Of u zoekt op een bepaald trefwoord in de grijze balk, aan de linkerkant. U krijgt dan een overzicht van de pagina’s waarop dat trefwoord heeft gestaan. Achter ieder zoekresultaat staat een klein kalendertje. Wanneer u daarop klikt, ziet u op welke dag deze pagina op de website is geplaatst en eventueel is gewijzigd.

Verwijzingen naar andere websites

Op onze website linken wij soms voor meer informatie naar andere websites. Het auteursrecht van informatie op websites buiten kaagenbraassem.nl, ligt bij die andere websites. Dus bij de eigenaar van de betreffende pagina's danwel bij de eigenaar van de op deze pagina's weergegeven handelsmerken, logo's, etcetera. De gemeente is niet verantwoordelijk voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van die informatie. Deze verantwoordelijkheid ligt bij de eigenaren van die andere websites.