Gemeenteberichten over uw buurt

Logo Over uw buurtHet gemeentenieuws vindt u in de gemeentepagina van gemeente Kaag en Braassem. De gemeente neemt daarnaast besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben in uw buurt. Een vergunning voor een evenement, een verbouwing of het kappen van een boom, bijvoorbeeld. De aanvragen en de besluiten die de gemeente hierover neemt, vindt u op de website www.Overheid.nl > Berichten over uw buurt

E-mailservice

Wilt u op de hoogte blijven van wat er in uw omgeving gebeurt? Dan kunt u zich aanmelden voor de (gratis) e-mailservice. Na aanmelding ontvangt u automatisch per mail een overzicht van bekendmakingen die voor u interessant zijn. Wilt u bekendmakingen ontvangen die voor de hele gemeente gelden? Vul dan de postcode van het gemeentehuis in: 2371 AS.

App

Officiële Bekendmakingen biedt ook de mogelijkheid om recent gepubliceerde officiële elektronische bekendmakingen uit de Staatscourant, het Staatsblad, het Tractatenblad, het gemeenteblad, provinciaalblad en waterschapsblad van de deelnemende overheden overzichtelijk te raadplegen in de app Over uw buurt . U kunt zelf kiezen welke publicaties u wilt ontvangen, zodat dit helemaal op uw voorkeur is afgesteld.

Bekendmakingen ook op plattegrond

Op de plattegrond op Overheid.nl ziet u de aangevraagde vergunningen van de afgelopen 8 weken. Dit zijn bijvoorbeeld bouwvergunningen, kapvergunningen of besluiten over bestemmingsplannen. U kunt bekendmakingen zoeken op onder meer postcode en onderwerp.