Nieuws RSS icoon

 • Bijeenkomst zorg en welzijn in Kaag en Braassem

  18 juni 2019

  Wij werken op het gebied van zorg en welzijn samen met Alphen aan den Rijn en Nieuwkoop, diverse professionele organisaties, vrijwilligers en stichtingen. Per 2021 lopen de contracten af met de professionele organisaties waarmee wij momenteel op dit gebied samenwerken. Daarnaast krijgen wij als gemeente ook nieuwe taken op het gebied van maatschappelijk zorg.

 • Fout bij verzending vakantietoeslagen voor inwoners met een uitkering

  13 juni 2019

  Alle zaken op gebied van werk en inkomen zoals uitkeringen worden voor de gemeente Kaag en Braassem uitgevoerd door Gemeente Alphen aan den Rijn. Bij de verzending van de specificatie van de vakantietoeslag aan alle inwoners met een uitkering op grond van de Participatiewet heeft Gemeente Alphen aan den Rijn een fout gemaakt.

 • Voortgang Langebrug: met het voorbereidingsbudget zo snel mogelijk aan de slag

  12 juni 2019

  De Langebrug in Oud Ade is gedeeltelijk gesloten vanwege mogelijk gevaar door betonrot. Uit onderzoeken is gebleken dat de brug vervangen moet worden. Tot het moment van vervanging controleren wij de staat van de brug vaker. De gemeenteraad van Kaag en Braassem heeft een voorbereidingsbudget beschikbaar gesteld zodat met de voorbereidingen van de vervanging gestart kan worden.

 • Collegebezoek Bilderdam en Leimuiden dinsdag 25 juni

  13 juni 2019

  Het college van burgemeester en wethouders, bezoekt dinsdag 25 juni Bilderdam en Leimuiden. Op het programma staan een aantal bezoeken en een gesprek met de dorpsraad. Aanvullend is er een bijeenkomst waar de collegeleden graag met inwoners en ondernemers van Bilderdam en Leimuiden in gesprek gaan over het wel en wee van hun dorpen.

 • Ghoybos officieel geopend

  12 juni 2019

  Dinsdag 11 juni heeft wethouder Yvonne Peters het heringerichte Ghoybos officieel geopend, samen met Gebr. van der Poel, hondentrainers, Combatzone, Ghoyhuys en Van Ginkel.

 • Tien sociale huurwoningen aan de Van Alcmaerlaan in Hoogmade

  04 juni 2019

  Stichting Woondiensten Aarwoude gaat dit jaar starten met het bouwen van tien sociale huurwoningen op het voormalige schoolterrein aan de Van Alcmaerlaan in Hoogmade.

 • Gemeentepagina ook digitaal te lezen

  28 mei 2019

  Gemeente Kaag en Braassem maakt wekelijks een gemeentepagina met nieuws van uw gemeente. Deze gemeentepagina wordt geplaatst in de plaatselijke krant Alphens Nieuwsblad.

 • Uitslag Europese verkiezingen in Kaag en Braassem

  27 mei 2019

  Op 23 mei 2019 heeft u uw stem uit kunnen brengen voor de Europese verkiezingen. In een aantal andere landen ging men pas op zondag 26 mei naar de stembus. Hier vindt u de voorlopige verkiezingsuitslagen in de gemeente Kaag en Braassem, in totaal en per stembureau. De Kiesraad stelt de officiële uitslag op 4 juni 2019 vast in een openbare zitting.

 • Wie verdient er volgens u een lintje?

  22 mei 2019

  Kent u iemand in uw omgeving die een bijzondere prestatie heeft geleverd of zich al jaren op bijzondere wijze verdienstelijk heeft gemaakt voor de samenleving van Kaag en Braassem?

Uitgelicht