Nieuws RSS icoon

 • Inloopavond Nieuwe Wetering

  21 augustus 2019

  Het college van burgemeester en wethouders bezoekt dinsdag 3 september Nieuwe Wetering. Op het programma staan een aantal bezoeken in Nieuwe Wetering. Aanvullend is er een bijeenkomst waar de collegeleden graag met inwoners en ondernemers van Nieuwe Wetering in gesprek gaan over het wel en wee van hun dorp.

 • Fotowedstrijd omgevingsvisie: Win een helikoptervlucht!

  14 augustus 2019

  De komende tijd gaan we aan de slag om alle opgaven en ambities van onze gemeente vast te leggen in een document, de zogenaamde Omgevingsvisie. Elke gemeente in Nederland moet die voor 2021 klaar hebben liggen. We willen er een mooi en helder stuk van maken en om het in een echt ‘Kaag en Braassems' jasje te steken, zijn wij op zoek naar mooie foto’s van onze gemeente. Hiervoor organiseren wij een fotowedstrijd. Eén van de prijzen is een helikoptervlucht over onze gemeente.

 • Het nieuwe donorregister

  01 augustus 2019

  Op 1 juli 2020 komt de nieuwe donorwet. Deze wet geldt voor alle mensen vanaf 18 jaar die ingeschreven zijn in een Nederlandse gemeente.

 • Wilt u uw stem laten horen? Meld u dan aan voor de cursus Politiek Actief

  18 juli 2019

  Heeft u wel eens geprobeerd iets voor elkaar te krijgen bij de gemeente, maar wist u niet hoe u het aan moest pakken? Vindt u dat de gemeente uw dorp/kern veel meer erbij moet betrekken? Of wilt u meer inspraak in wat er gebeurt in de gemeente Kaag en Braassem?