Nieuws RSS icoon

 • Kosteloos en vrijblijvend bespaaradvies van energiecoaches

  16 oktober 2019

  Deze maand starten energiecoaches in Kaag en Braassem. Energie besparen en het duurzaam opwekken van stroom en warmte is steeds belangrijker geworden. Het is beter voor de portemonnee, voor het wooncomfort én voor het milieu.

 • Organiseert u in 2020 een evenement? Geef het vόόr 1 november door!

  10 oktober 2019

  Bent u in het bezit van een doorlopende evenementenvergunning voor een organisatie van een jaarlijks terugkerend evenement? Verleng de evenementenvergunning dan vóór 1 november; als u uw evenement niet voor 1 november heeft gemeld, dan vervalt de doorlopende vergunning.

 • Uitnodiging bijeenkomst kruising Braassemdreef 30 oktober

  08 oktober 2019

  Op woensdag 30 oktober a.s. organiseert de gemeente een inloopbijeenkomst over de kruising Braassemdreef - Noordeinde in Roelofarendsveen. De inloopavond is van 19.30 tot 21.00 uur in het gemeentehuis in Roelofarendsveen. Die avond presenteren wij het uitgewerkte ontwerp van de variant waarin de Braassemdreef een voorrangsweg wordt.

 • Meld u aan voor het inwonerspanel ‘Kaag en Braassem Spreekt’

  07 oktober 2019

  Sinds maandag 7 oktober 2019, is het inwonerspanel ‘Kaag en Braassem Spreekt’ live. Via het inwonerspanel krijgen inwoners van onze gemeente de kans om hun ideeën, meningen en kennis over de dorpen, verenigingen of over de gemeente zelf te geven en te delen. Het inwonerspanel is er om aan te geven wat inwoners belangrijk vinden en waar ze graag over mee willen denken.

 • Update Langebrug, Oud Ade

  02 oktober 2019

  In de afgelopen maanden heeft er een aantal onderzoeken plaatsgevonden ter voorbereiding op het bouwen van de nieuwe brug. In juli 2019 heeft een inloopavond plaatsgevonden waar we met inwoners gesproken hebben over wensen rond de nieuwe brug.

 • Aanmelden Bekendmakingen over uw buurt

  30 september 2019

  De gemeente Kaag en Braassem neemt jaarlijks veel besluiten over zaken die over uw buurt gaan. De bekendmakingen van deze besluiten over uw buurt kunt u via e-mail ontvangen of de Overuwbuurt app.

 • Meer reismogelijkheden voor gebruikers Regiotaxi

  27 september 2019

  Vanaf 1 januari 2020 starten wij samen met Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop en Arriva een pilot: de zogeheten ‘Voor Elkaar Pas’. Met deze pas krijgen gebruikers van de Regiotaxi de mogelijkheid om gratis met het openbaar vervoer te reizen.

 • Reinigings- en inspectiewerkzaamheden gemeentelijk riool

  28 augustus 2019

  Tot eind van dit jaar zijn er reinigings- en inspectiewerkzaamheden aan het riool in onze gemeente. De inspecties zijn op verschillende locaties in de gemeente. Omwonenden ontvangen voorafgaand aan de werkzaamheden een brief.

 • Het nieuwe donorregister

  01 augustus 2019

  Op 1 juli 2020 komt de nieuwe donorwet. Deze wet geldt voor alle mensen vanaf 18 jaar die ingeschreven zijn in een Nederlandse gemeente.