Geen verlenging publicatie gemeentepagina in Alphens Nieuwsblad

Het Witte Weekblad is eind 2018 plotseling opgeheven, waardoor wij tijdelijk onze gemeentepagina in het Alphens Nieuwblad publiceerden. Het afgelopen halfjaar hebben wij de ontwikkelingen gevolgd. Ons college heeft er nu voor gekozen de publicatie van de gemeentepagina in het Alphens Nieuwsblad niet te verlengen, wat betekent dat er met ingang van juli geen gemeentepagina meer verschijnt.

Hoewel het Alphens Nieuwsblad haar best doet om de bezorging op orde te krijgen, hebben wij de afgelopen tijd diverse bezorgklachten van inwoners ontvangen en zien wij geen verbetering hierin. In het zoeken naar andere oplossingen hebben we een enquête op onze website en social media kanalen gehouden. De uitkomsten hiervan hebben we gepubliceerd op al onze kanalen en kunt u nalezen op www.kaagenbraassem.nl-enquetegemeentepagina. We zetten de zoektocht naar een betere oplossing voor het publiceren van de gemeentepagina door. We volgen ontwikkelingen op het gebied van communicatie en informatievoorziening met veel aandacht, daar waar mogelijk zetten we deze ontwikkelingen in en betrekken we inwoners van Kaag en Braassem, bijvoorbeeld in de vorm van een inwonerspanel of klankbordgroep. Nieuws zoals u dat op de gemeentepagina kon lezen, kunt u blijven lezen maar dan op onze andere kanalen zoals deze website en onze social media kanalen. Ook vindt u de bekendmakingen als vanouds op Overheid.nl/berichten over uw buurt.

E-mailservice en app

Wilt u op de hoogte blijven van wat er in uw omgeving gebeurt? Dan kunt u zich aanmelden voor de gratis attenderingservice of de app Over uw buurt.