Gewijzigde openingstijden gemeentehuis

Als gemeente hebben we maatregelen genomen om de gezondheid van onze inwoners en medewerkers te waarborgen. We doen er alles aan om onze diensten en producten zo goed mogelijk te blijven verlenen.

Wijziging openingstijden gemeentehuis

Het gemeentehuis sluit voor publiek elke dag om 12:30 uur. Er is geen avondopenstelling op woensdagavond meer. Telefonisch blijven we op maandag tot en met donderdag bereikbaar van 08.30 tot 17:00 uur en op vrijdag van 08.30 tot 12:30 uur. 

U bent welkom op afspraak

Bij Burgerzaken kunt u terecht voor bijvoorbeeld uw paspoort of identiteitskaart, rijbewijs, uittreksel en verhuisaangifte. Meer informatie over de producten vindt u bij Burgerzaken.

Maatwerk afspraken Burgerzaken

Is er spoed? Of bent u echt niet in de gelegenheid om in de ochtenduren naar het gemeentehuis te komen, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen via ons algemene telefoonnummer 071 332 72 72 . Met u zoeken we naar een maatgerichte afspraak en oplossing. Wij zijn u graag van dienst.

Openingstijden gemeentewerf Veenderveld

Het afvalbrengstation aan het Veenderveld is op de reguliere tijden geopend. Bent u in de gelegenheid om uw afval weg te brengen op een ander moment dan de zaterdag? Dan vragen wij u dat te doen, om zo piekmomenten te voorkomen. Om het aantal mensen te beperken worden er maximaal 5 auto’s tegelijk toegelaten. Neem geen kinderen mee en houd minimaal 1,5 meter afstand van elkaar.