Inloopavond 11 december herziening bestemmingsplan ‘Kernen Woubrugge-Hoogmade’

Graag nodigen wij u uit voor één van de inloopavonden over de herziening van het bestemmingsplan ‘Kernen Woubrugge-Hoogmade’

Waarom een herziening?

Eens in de zoveel tijd werken we bestemmingsplannen bij zodat ze weer actueel en kloppend zijn. Deze update wordt ook wel een herziening genoemd. Niet alleen houden wij als gemeente onze zaken daarmee op orde, ook is het voor u als inwoner makkelijker om bijvoorbeeld een vergunning aan te vragen. Doordat het plan actueel is, kan een vergunning namelijk sneller afgegeven worden als deze voldoet aan de gestelde voorwaarden.

Wat kunt u verwachten?

Tijdens deze avond kunt u zich laten informeren over hoe het herziene bestemmingsplan eruit zal komen te zien. De stukken zijn te bekijken en er is gelegenheid om vragen te stellen aan de aanwezige ambtenaren. Heeft u vragen/opmerkingen of een initiatief binnen het plangebied? Geef dat dan aan via het beschikbare formulier op de inloopavond of stuur het na afloop op. Als het initiatief past binnen de herziening, dan hoeft u geen leges te betalen. Het nadeel is dat de doorlooptijd van een herziening over het algemeen langer duurt dan wanneer u zelf een aparte procedure doorloopt. Uiteraard kunnen wij u hier, voor uw specifieke situatie, op deze avond over informeren en adviseren.

Praktische informatie

De inloopmomenten worden op twee momenten georganiseerd:

  • op dinsdag 3 december 2019 is de eerste bijeenkomst gehouden in De Stal (Kerkstraat 51a) in Hoogmade;
  • op woensdag 11 december 2019 van 16:00 tot 18:00 en van 19:00 tot 21:00 uur; locatie: Café Die Twee (Bateweg 78 in Woubrugge).

Als u op de avond in uw eigen dorp verhinderd was, bent u uiteraard van harte welkom op de andere inloopavond. Op beide avonden zullen namelijk de kaarten van zowel Woubrugge als Hoogmade worden getoond. Vooraf vragen over deze inloopavond? Bel ons klantcontactcentrum via 071 332 72 72 en vraag naar Rolf ‘t Jong.

kaart Woubrugge en Hoogmade