Nieuwsoverzicht RSS icoon

Overzicht van actuele gemeentelijke nieuwsberichten. Oudere nieuwsberichten vindt u in het webarchief.

 • Gevolgen Coronavirus

  26 augustus 2020

  Wereldwijd worden maatregelen genomen om verspreiding van het Corona (Covid-19) virus tegen te gaan. Met deze pagina houden wij u op de hoogte van de maatregelen en gevolgen.

 • Start bouw 29 sociale huurwoningen op locatie voormalige Gerardusschool

  11 september 2020

  Op maandag 14 september wordt een start gemaakt met de bouw van 29 sociale en levensloopbestendige huurwoningen op de locatie van de voormalige Gerardusschool in Oude Wetering. De appartementen worden gebouwd in opdracht van woningcorporatie MeerWonen. De gemeente Kaag en Braassem is verantwoordelijk voor het bouw- en woonrijp maken van het plangebied en draagt de te bebouwen grond binnenkort over aan MeerWonen.

 • Save the dates: Kaag en Braassem Roadshow

  17 september 2020

  Steenkolen, gas, benzine en diesel. We gebruiken het nog veel en vaak. Thuis, tijdens het werk en in onze vrije tijd. Maar in de toekomst willen we er vanaf. Want in de toekomst willen we de energie die we verbruiken in Kaag en Braassem, duurzaam, schoon en zo veel mogelijk lokaal opwekken.

 • Heeft u al uw energiebespaar-voucher ontvangen?

  08 september 2020

  Wanneer u een woningeigenaar bent, kunt u € 70,- euro terugkrijgen voor verschillende ‘kleine’ energiebesparende maatregelen. Gemeente Kaag en Braassem heeft in een regionale samenwerking de energiebespaar-voucher ontwikkeld om verduurzaming van uw woning te stimuleren.

 • Corona: Hulp voor ondernemers

  05 augustus 2020

  Het coronavirus raakt iedereen en veel ondernemers en zzp’ers maken zich zorgen over hun bedrijfsvoering en de gevolgen.

 • Maatregelen coronavirus sport

  17 augustus 2020

  De Nederlandse regering heeft de maatregelen ter bestrijding van de verspreiding van het coronavirus verlengd en voor een deel versoepeld. In deze versoepeling zit ook meer ruimte voor onze jeugdige sporters.

 • Aangepaste noodverordening

  30 juli 2020

  Met de noodverordening wordt uitvoering gegeven aan de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus die door het kabinet zijn afgekondigd.

 • Heeft u zich al aangemeld voor het inwonerspanel ‘Kaag en Braassem Spreekt’?

  07 oktober 2019

  Via het inwonerspanel ‘Kaag en Braassem Spreekt’ krijgen inwoners van onze gemeente de kans om hun ideeën, meningen en kennis over de dorpen, verenigingen of over de gemeente zelf te geven en te delen. Het inwonerspanel is er om aan te geven wat inwoners belangrijk vinden en waar ze graag over mee willen denken.

 • Aanmelden Bekendmakingen over uw buurt

  07 augustus 2020

  De gemeente Kaag en Braassem neemt jaarlijks veel besluiten over zaken die over uw buurt gaan. De bekendmakingen van deze besluiten over uw buurt kunt u via e-mail ontvangen of de Overuwbuurt app.