Nieuwsoverzicht RSS icoon

Overzicht van actuele gemeentelijke nieuwsberichten. Oudere nieuwsberichten vindt u in het webarchief.

 • Gevolgen Coronavirus

  09 februari 2021

  Wereldwijd worden maatregelen genomen om verspreiding van het Corona (Covid-19) virus tegen te gaan. Met deze pagina houden wij u op de hoogte van de maatregelen en gevolgen.

 • Afvalinzameling vanaf 1 maart weer volgens standaard schema

  25 februari 2021

  De inzameling was door het winterse weer moeilijk. Cyclus heeft de afgelopen weken haar inzameling aangepast om toch zoveel mogelijk afval op te kunnen halen.

 • Tweede Kamerverkiezingen op 17 maart

  24 februari 2021

  Op woensdag 17 maart zijn er Tweede Kamerverkiezingen. Dit jaar met extra mogelijkheden zoals briefstemmen en vervroegd stemmen op 15 en 16 maart.

 • Aanslagbiljet gemeentebelastingen ontvangt u eind februari

  18 februari 2021

  Eind februari ontvangt u het aanslagbiljet gemeentebelastingen 2021.

 • Gemeente stelt extra geld beschikbaar voor corona-gevolgen vrijwilligersorganisaties

  11 februari 2021

  Ook vrijwilligersorganisaties ervaren grote gevolgen van de Covid-maatregelen. Het rijk heeft daar verschillende financiële regelingen voor opgesteld waar deze organisaties gebruik van kunnen maken. In de praktijk blijkt dat sommige organisaties buiten deze regelingen vallen of dat de ondersteuning vanuit het rijk niet voldoende is.

 • De beste burgemeester voor de gemeente Kaag en Braassem: denk mee!

  09 februari 2021

  De gemeente Kaag en Braassem zoekt een nieuwe burgemeester. Om de beste burgemeester te vinden, stelt de gemeenteraad eerst een profielschets vast. Deze beschrijft onder meer wat we van de burgemeester verwachten en welke eigenschappen en kwaliteiten de nieuwe burgemeester moet hebben.

 • Corona: Hulp voor ondernemers

  29 januari 2021

  Het coronavirus raakt iedereen en veel ondernemers en zzp’ers maken zich zorgen over hun bedrijfsvoering en de gevolgen.

 • Heeft u zich al aangemeld voor het inwonerspanel ‘Kaag en Braassem Spreekt’?

  12 oktober 2020

  Via het inwonerspanel ‘Kaag en Braassem Spreekt’ krijgen inwoners van onze gemeente de kans om hun ideeën, meningen en kennis over de dorpen, verenigingen of over de gemeente zelf te geven en te delen. Het inwonerspanel is er om aan te geven wat inwoners belangrijk vinden en waar ze graag over mee willen denken.

 • Maatregelen en regelingen coronavirus sport

  18 februari 2021

  De Nederlandse regering heeft de maatregelen ter bestrijding van de verspreiding van het coronavirus verlengd en voor een deel versoepeld. In deze versoepeling zit ook meer ruimte voor onze jeugdige sporters.

 • Aanmelden Bekendmakingen over uw buurt

  07 augustus 2020

  De gemeente Kaag en Braassem neemt jaarlijks veel besluiten over zaken die over uw buurt gaan. De bekendmakingen van deze besluiten over uw buurt kunt u via e-mail ontvangen of de Overuwbuurt app.