Aanmelden Bekendmakingen over uw buurt

De gemeente Kaag en Braassem neemt jaarlijks veel besluiten over zaken die over uw buurt gaan. De bekendmakingen van deze besluiten over uw buurt kunt u via e-mail ontvangen of de Overuwbuurt app.

Gemeente Kaag en Braassem publiceert haar bekendmakingen op Overuwbuurt.overheid.nl. Heeft u zich aangemeld om de bekendmakingen over de hele gemeente via email te ontvangen, dan kan het zijn dat u deze momenteel niet ontvangt; dit heeft te maken met het vernieuwen van Overuwbuurt.overheid.nl.  Wilt u de bekendmakingen over de hele gemeente weer ontvangen via de e-mailservice, dan kunt u zich opnieuw aanmelden en kiezen voor de optie ‘bekendmakingen van de hele gemeente’.   

Op de hoogte blijven

Wilt u ook op de hoogte blijven van wat er in uw buurt speelt? Dan u kunt u zich bij Overuwbuurt.overheid.nl aanmelden voor de (gratis) e-mailservice of de app Over uw buurt.  

Bekendmakingen bekijken op de plattegrond

Op de plattegrond op Overheid.nl ziet u de aangevraagde vergunningen van de afgelopen 8 weken. Dit zijn bijvoorbeeld bouwvergunningen, kapvergunningen of besluiten over bestemmingsplannen. U kunt bekendmakingen zoeken op onder meer postcode en onderwerp.