Heeft u al uw energiebespaar-voucher ontvangen?

Wanneer u een woningeigenaar bent, kunt u € 70,- euro terugkrijgen voor verschillende ‘kleine’ energiebesparende maatregelen. Gemeente Kaag en Braassem heeft in een regionale samenwerking de energiebespaar-voucher ontwikkeld om verduurzaming van uw woning te stimuleren.

Samen met u wil de gemeente aan de slag om vandaag nog te starten met het besparen van energie, zodat u een lagere energierekening hebt. En, zodat we in Kaag en Braassem stoppen met het onnodig verbruiken van energie. Iedere woningeigenaar kan een voucher aanvragen.

Hoe werkt het?

  • Stuur een e-mail naar infolijn@swo-kaagenbraassem.nl met uw naam en adresgegevens. Woont u in Leimuiden, dan kunt u een e-mail met uw naam en adresgegevens sturen naar leimuidenduurzaam@gmail.com.
  • De energiecoach uit uw dorp komt langs met uw persoonlijke voucher, een informatieve folder en hij of zij geeft u aanvullende uitleg waar u de voucher precies voor kunt gebruiken en hoe u de voucher kunt verzilveren.
  • Bij de aanschaf van uw aankoop van kleine energiebesparende maatregelen krijgt u achteraf dan het bedrag, of een gedeelte ervan (tot maximaal € 70,- euro) terug.

    U kunt ook verschillende aankopen combineren maar het bedrag dat u retour ontvangt is nooit meer dan € 70,- euro. Daarnaast geldt: er zijn maar een beperkt aantal vouchers beschikbaar. Dus op = op! Deze actie loopt in Kaag en Braassem tot uiterlijk op 31 maart 2021.