Informatiegids Kaag en Braassem

In de informatiegids vindt u adressen van organisaties, verenigingen en bedrijven.

De informatiegids kunt u, aan het eind van het jaar, gratis afhalen bij verschillende afgiftepunten, waaronder het gemeentehuis in Roelofarendsveen. De gids wordt niet huis-aan-huis verspreid.

Digitale gemeentegids

Blader door de digitale informatiegids of ga naar de online stratengids. In de digitale informatiegids zijn de gegevens gekoppeld aan een digitale plattegrond. De gegevens worden steeds geactualiseerd.

App

U kunt de informatiegids ook op uw mobiel of tablet bekijken. Installeer dan de app 'Gemeentegids'. Deze is geschikt voor Apple en Android.

Een aanvulling of wijziging doorgeven

Om de gegevens in de gemeentegids actueel te houden, vragen wij instellingen, organisaties en verenigingen hun wijzigingen in bijvoorbeeld contact- of adresgegevens door te geven via een e-mail naar info@aksemedia.nl of bel met 0223 66 88 77. De wijzigingen worden vrijwel direct in de digitale gemeentegids opgenomen.

Werving adverteerders - informatie voor ondernemers

De informatiegids van de gemeente wordt uitgegeven door Akse Media. De gemeente heeft geen overeenkomsten met andere organisaties. Voor de advertenties gebruikt Akse Media een aanbevelingsbrief van de gemeente. De brief is te herkennen aan het officiële briefpapier van de gemeente. Gemeente Kaag en Braassem adviseert bedrijven die worden benaderd om altijd om de aanbevelingsbrief te vragen. De gemeentegids wordt uitgegeven door Akse Media bv uit Den Helder. Adverteerders in deze gemeentegids krijgen dan ook een factuur van Akse Media.

Er zijn verschillende bedrijven in Nederland die gemeentelijke informatiegidsen uitgeven. U betaalt dan een bepaald bedrag voor een naamsvermelding in een online gids. Let erop dat het hierbij niet om de officiële gids van gemeente Kaag en Braassem gaat. U bent natuurlijk vrij om hieraan mee te werken.

Wordt u gebeld door een bedrijf dat zich voordoet als Akse Media en vertrouwt u het niet? Vraag dan of u terug mag bellen. Als dit niet mogelijk is of als u een ander telefoonnummer moet bellen dan het telefoonnummer van Akse Media (0223-66 88 77), dan heeft u waarschijnlijk met een andere partij te maken. Akse Media doet nooit alleen aan telefonische verkoop, alle telefonische afspraken worden ook per e-mail bevestigd, ook als u alleen om informatie vraagt of een offerte wilt ontvangen.

Wilt u vermeld worden in de informatiegids van de gemeente Kaag en Braassem? Zoek dan zelf contact met Akse Media.