Energie bespaarbon

U krijgt € 70 retour voor de energiebesparende producten die u koopt. U heeft hiervoor een Energie bespaarbon met unieke code ontvangen. Met het geld dat u daarmee bespaart, kunt u vast betere of leukere dingen doen. En u helpt gelijk uw eigen woonomgeving te verduurzamen.

Gemeente Kaag en Braassem is druk bezig om deze regeling ook te organiseren voor huurders en de eerste signalen hiervan zijn positief.

Zo werkt het

0. U ontving van ons een Energie bespaarbon met unieke code
1. Koop een energiebesparend product
2. Lever het aankoopbewijs en uw code in
3. U ontvangt tot € 70,- retour
4. U bespaart op uw gas-, water- en/of lichtrekening

 

Ik heb een bespaarproduct gekocht en wil het bedrag verzilveren:

Energie bespaarbon inleveren

Al 303 mensen gingen u voor.
 

Ik ben mijn Energie bespaarbon kwijt:

Energie bespaarbon aanvragen

 

Waarvoor kunt u de energie bespaarbon gebruiken?

Maatregelen waardoor u:

  • minder elektriciteit verbruikt: aanschaf van ledverlichting, een stand-by-schakelaar (voor het volledig uitschakelen van elektrische apparaten), een energiezuinige koelkast, wasmachine of wasdroger met een A+++-label.
  • minder gas verbruikt: leidingisolatie of reflectiemateriaal achter de radiator; een pompschakelaar voor de vloerverwarming, beter laten inregelen van de cv.
  • maar ook: het toepassen van naad- en kierdichting, een waterbesparende douchekop, een inductiekookplaat en het verbeteren van de ventilatie in uw woning.

Kijk voor meer informatie bij Welke kleine energiebesparende maatregelen kunt u in uw woning treffen? of bij de veelgestelde vragen.

meisje met LED lamp