Ontwerpsessie voor een groen, speels en gezellig Leimuiden op 20 maart

Leimuiden doet mee aan het programma Gezonde Buurten. Dit jaar zal op en rondom de sportverenigingen in Leimuiden gekeken worden hoe meer bewoners van Leimuiden kunnen genieten van natuur, ontmoeting en bewegen. Op woensdag 20 maart van 19:30 uur tot 21:00 uur vindt een ontwerpsessie plaats in de kantine van S. V. Kickers '69 Beukenlaan 50 in Leimuiden. Ontwerp je ook mee?

Veel goede ideeën

Afgelopen weken is er input opgehaald over hoe het er nu voorstaat in Leimuiden op het gebied van groen, bewegen/spelen en ontmoeten. Enorm veel kinderen, volwassenen en ouderen hebben laten weten wat er op dit moment in Leimuiden is maar ook wat er beter kan. Enkele ideeën zijn bijvoorbeeld meer wandelmogelijkheden, een klimbos, een trampoline en meer zitbankjes.  

Ontwerpsessie

Tijdens de ontwerpsessie zullen we al deze input verder bekijken en samen kijken hoe en waar deze ideeën een plek kunnen krijgen. Vind je het dus leuk om mee te denken en te ontwerpen waardoor Leimuiden een nog fijnere plek wordt om te wonen, sluit dan aan! 

Kinderen en hun ouders kijken naar een luchtfoto op tafel. Dit is onder begeleiding van een medewerker van de gemeente, die ernaast staat iets uit te leggen.