Woensdag 7 december: de raad vergadert

Woensdagavond 7 december a.s. zijn er vergaderingen van de gemeente Kaag en Braassem. de Hoorzitting Bestemmingsplannen en de Visie en Advies-avond.

Hoorzitting Bestemmingsplannen 19:30 uur

Op de agenda staat het volgende bestemmingsplan: Bestemmingsplan Boddens Hosangweg 118a Woubrugge en tevens wordt er gesproken over recreatiewoning aan de Buurterpolder.

Visie en Advies 19:30 uur

Tijdens deze avond geven de raadsleden hun visie op de voorstellen en adviseren of het voorstel voor besluitvorming naar de gemeenteraad kan. Op de agenda staan de volgende onderwerpen: Verordening gegevensverstrekking BRP Kaag en Braassem 2022, Bedrijveninvesteringszone (BIZ) Winkelhart Roelofarendsveen, Tegemoetkoming voor inwoners/ondernemers, Belastingverordeingen 2023 en Voorbereidingskrediet KC Noord en De Tweesprong (Sportpad).

Visie en Advies avond 20:30 uur

Op de agenda staan de volgende onderwerpen: Actualisatie Verordening Sociaal Domein 2023, Zienswijze ontwerp Samenwerkingsovereenkomst Maatschappelijke Zorg 2023 Holland Rijnland en Centrumregeling Sociaal domein Rijnstreek.

Live volgen

De vergaderingen vinden plaats in het gemeentehuis van Roelofarendsveen en is tevens live te volgen via iBabs

De Visie en Advies aanvang 20:30 uur is deze avond niet live te volgen, maar de opname wordt later bij de vergadering geplaatst.