Gratis webinar isoleren door Duurzaam Bouwloket

Duurzaam Bouwloket organiseert op 8 november om 19.30 uur een gratis webinar over isoleren. Meld u snel aan, want dit is het moment om meer te weten te komen over welke isolatiemaatregelen uw huis energiezuiniger en comfortabeler maken.

Welke informatie kunt u verwachten?

De experts van de Duurzaam Bouwloket delen informatie over welke verschillende isolatiemaatregelen u kunt treffen en wat u hiervan merkt in wooncomfort en kostenbesparing. Ook wordt er toegelicht hoe uw eigen gedrag van invloed is op uw energieverbruik en met welke kleine veranderingen u al energie kunt besparen. Naast het delen van praktische tips zullen de experts u informeren over de gezamenlijk isolatieactie, mogelijke subsidies en financieringsmogelijkheden. Zo kunt u de juiste keuzes maken voor uw persoonlijke situatie. Tijdens de webinar krijgt u ook de kans om vragen te stellen aan onze deskundigen.

Meld u nu aan!

Wacht niet langer en meld u nu aan voor de gratis webinar isoleren en/of de isolatieactie via www.duurzaambouwloket.nl. Samen zetten we de eerste stap naar een energiezuiniger en comfortabeler huis!