Kerstboominzamelactie 10 en 11 januari 2023

Op 10 en 11 januari 2023 organiseren we een kerstboominzamelactie. We werken net als vorig jaar, niet met inzamellocaties, maar je kunt een afspraak maken om kerstbomen op te laten halen. Dit doen wij vanaf 20 kerstbomen. Van de ingeleverde bomen maken we compost. Voor iedere opgehaalde boom ontvangt de inzamelaar €0,50.

Vul uiterlijk zondag 8 januari jouw gegevens via de button hieronder in en wij halen de bomen op 10 en 11 januari op. Op 9 januari ontvang je een e-mail met daarin het tijdsblok dat wij de bomen komen ophalen. Let wel, de bomen moeten op een plek liggen waar wij met een vrachtwagen bij kunnen komen.  

Kerstboom-inzamelaarsdag woensdag 18 januari 2023

Op woensdag 18 januari 2023 om 14:30 uur organiseren wij de kerstbomen-inzamelaarsdag op de gemeentewerf (Veenderveld 53 in Roelofarendsveen). Tijdens deze dag is er een kerstboomparcours en krijg je wat te eten en te drinken. Niet te vergeten, op deze dag krijg je ook het geld van de kerstbomen die jij hebt ingezameld. Mocht je bij deze dag niet aanwezig zijn, laat het dan weten per e-mail via kerstbomen@kaagenbraassem.nl.

Inschrijfformulier via Microsoft Forms