Leerling De Wereldweide in Woubrugge wint straatnaambordje

Hoe bijzonder is dat? Dat je als leerling van groep 8 van basisschool De Wereldweide uit handen van wethouder Van Duin je eigen straatnaambordje krijgt. Dat overkwam Daisy. Zij won met haar ontwerp voor een park in Woubrugge waar inwoners elkaar kunnen ontmoeten en kunnen genieten van het groen.

De leerlingen van groep 8 hadden enorm hun beste gedaan op hun ontwerpen. Het was voor de jury daarom ook geen makkelijke opgave om een winnaar te kiezen. Het was mooi om te zien hoe goed de leerlingen na hadden gedacht over de verschillende onderdelen, zoals ruimte voor ontmoeten en groen, die in het park terug moesten komen.

 

Of en waar het park gerealiseerd wordt is nog niet zeker. Wel dat er dan een straatnaambordje komt met ‘Daisypark’. De tekening van Daisy wordt nu verder uitgewerkt, zodat deze door jongeren uit Woubrugge zelf als voorstel ingediend kan worden bij de gemeente. Tijdens de themamarkt op 25 mei van 16.00 – 20.30 uur in Die2 vertellen de jongeren u graag meer over de ideeën die zij hebben over een sport- en ontmoetingsplek, waarvan het Daisypark onderdeel is.