MKB-ondernemers kunnen subsidie voor digitalisering aanvragen

Is uw midden- of kleinbedrijf al digitaal klaar voor de toekomst? Heeft u plannen op het gebied van digitalisering binnen uw bedrijf en kunt u daarbij wel een financieel steuntje in de rug gebruiken? Start het jaar nu goed door subsidie (voucher) aan te vragen voor ondersteuning bij uw digitaliseringsvraagstuk.

De subsidie is bedraagt maximaal €1500,- en maximaal de helft van de totale kosten. Zzp-ers kunnen geen gebruik maken van de regeling.

Aan de slag met digitalisering  

De digitaliseringsvoucher (subsidie) is in te zetten voor maatregelen als het opstarten of verbeteren van online verkoop via een webshop, het verbeteren van online vindbaarheid en online toegankelijkheid of het verhogen van de cyberveiligheid. Het gaat om activiteiten die uw bedrijf digitaal weerbaar en toekomstbestendiger maken.

Op is op!

Deze subsidie is speciaal voor MKB-ondernemers in de gemeenten Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop en Kaag en Braassem. De beoordeling gaat op volgorde van binnenkomst. Dus wees er snel bij! Voorheen moest een ondernemer een masterclass vanuit het Boost Your Digital Business Programma hebben gevolgd te hebben om deze voucher aan te vragen. Die voorwaarde is vervallen.

Vraag nu aan!

Meer weten over de voorwaarden of direct de subsidie aanvragen? Vraag de digitaliseringsvoucher op de website van gemeente Alphen aan den Rijn aan.