Onderhouds- en herstelwerkzaamheden bruggen Kaag en Braassem

Van maandag 30 oktober tot en met vrijdag 1 december voert aannemer Slangenstaal BV diverse onderhouds-/herstelwerkzaamheden uit aan vier bruggen in de gemeente.

Nood- en hulpdiensten kunnen tijdens de uitvoering van de werkzaamheden gewoon gebruik maken van de bruggen. (Gemotoriseerd) verkeer kan tijdens de uitvoering van de werkzaamheden géén gebruik maken van de bruggen. De betrokken omwonenden van de bruggen zijn allemaal geïnformeerd via een bewonersbrief.

Overzicht van data en tijden waarop de werkzaamheden uitgevoerd worden

Hieronder staat een chronologisch overzicht van de data en tijden waarop de aannemer de werkzaamheden uitvoert. Bij drie van de vier bruggen vinden de werkzaamheden ’s avonds en ’s nachts plaats, tussen 20:00 uur en 06:00 uur. Bij de brug aan de Zuidzijderbrug in Oude Ade gebeurt dit overdag tussen 07:00 uur en 16:00 uur.

Werkzaamheden ’s avonds en ’s nachts:

  • Onderhoud aan de Koningsbrug in Oude Ade

Aannemer Slangenstaal BV gaat reparatiewerkzaamheden aan het brugdek uitvoeren in de nacht van maandag 30 oktober op dinsdag 31 oktober tussen 20:00 uur ’s avonds en 06:00 uur ’s ochtends. Er is dan een tijdelijke pontonbrug met leuning beschikbaar, zodat voetgangers altijd te voet de brug kunnen passeren.

  • Onderhoud aan de Blauwe Molenbrug in Rijpwetering

Aannemer Slangenstaal BV gaat reparatiewerkzaamheden aan het brugdek uitvoeren in de nacht van dinsdag 31 oktober op woensdag 1 november tussen 20:00 uur ’s avonds en 06:00 uur
’s ochtends. Er is dan een tijdelijke pontonbrug met leuning beschikbaar, zodat voetgangers altijd te voet de brug kunnen passeren.

  • Onderhoud aan de Bilderdamsebrug in Leimuiden

Aannemer Slangenstaal BV gaat reparatiewerkzaamheden aan het brugdek uitvoeren in de nacht van woensdag 1 november op donderdag 2 november tussen 20:00 uur ’s avonds en 06:00 uur
’s ochtends. Er is dan een tijdelijke pontonbrug met leuning beschikbaar, zodat voetgangers altijd te voet de brug kunnen passeren.

Als het niet lukt om de werkzaamheden in één nacht aan een brug uit te voeren, is de daaropvolgende nacht als back-up nacht gereserveerd.

Werkzaamheden overdag:

  • Onderhoud Zuidzijderbrug te Oude Ade

Aannemer Slangenstaal BV gaat reparatiewerkzaamheden aan het brugdek uitvoeren op vrijdag 1 december overdag, tussen 07:00 uur ’s ochtends en 16:00 uur ‘s middags. Er is dan een tijdelijke pontonbrug met leuning beschikbaar, zodat voetgangers altijd te voet de brug kunnen passeren.