Op weg naar jouw gezondheid tijdens Rondje Gezond in Kaag en Braassem!

Op zondag 8 oktober 2023, tussen 13:00 en 16:00 uur, krijgt iedereen de kans om meer te ontdekken over zijn of haar eigen gezondheid tijdens het evenement "Rondje Gezond met thema ‘op weg naar jouw gezondheid’.” Dit evenement zal in veel dorpen plaatsvinden in de hele regio Kaag en Braassem.

In de hele regio Kaag en Braassem is er die dag een rijk aanbod van activiteiten en informatie beschikbaar. Verschillende sportaanbieders, zorgspecialisten en maatschappelijke welzijnsorganisaties openen hun deuren voor het publiek. Dit is een unieke gelegenheid om vragen te stellen, informeel te praten en zelfs deel te nemen aan boeiende workshops. Denk bijvoorbeeld aan een fysiotherapeut, ergotherapeut, huisarts, sportmasseur, praktijkondersteuner, diëtist, masseur, verloskundige, mindfulness trainer, maar ook aan de wijkagent. Of ga naar De Papierwinkel om te praten over ingewikkelde papieren en of geldzaken. Het belooft een dag te worden vol inzichten, ontmoetingen en kansen om te ontdekken hoe je zelf kan bijdragen aan jouw eigen welzijn, oftewel Positieve Gezondheid.

Wat is positieve gezondheid?

Positieve Gezondheid gaat over elk mens en het hele leven. Ervaar jij je leven als zinvol? Kan jij lekker jouw ding doen? Het gaat over rondkomen met je geld, een fijne woonplek, goede vrienden. Kortom het is gericht op de hele mens en zijn kwaliteit van leven.  Of je nu op zoek bent naar tips om actiever te worden, meer te leren over gevoelens en gedachten, sociale contacten te vergroten of gewoon nieuwsgierig bent naar hoe je jouw Positieve Gezondheid kunt verbeteren, Rondje Gezond Kaag en Braassem belooft een inspirerende en informerende dag te worden!

Meer informatie over alle deelnemers die meedoen kun je vinden op de website van de Driemaster.

In deze afbeelding wordt het evenement omschreven over rondje gezond. Rondje gezond is een activiteitenronde in verschillende dorpskernen in gemeente Kaag en Braassem. De dorpen die meedoen zijn: Hoogmade, Leimuiden, Nieuwe Wetering, Oude Wetering, Rijnsaterwoude, Roelofarendsveen, Rijpwetering en Woubrugge. Het evenement vindt plaats op zondag 8 oktober tussen 13:00 uur en 16:00 uur. Meer informatie staat op de website van de Driemaster.