Reservering Evenementenkalender 2024

De gemeente Kaag en Braassem treft voorbereidingen voor het opstellen van de evenementenkalender voor het jaar 2024. Het afgelopen jaar heeft u een evenement in de gemeente Kaag en Braassem georganiseerd. Als u van plan bent om in 2024 een evenement te organiseren, dan ontvangen wij hier graag een melding van.

Met deze melding geeft u aan welk evenement u organiseert, waar en wanneer het evenement plaats gaat vinden en eventuele opmerkingen waar wij rekening mee dienen te houden. Op deze manier kunnen wij een volledig beeld krijgen van alle evenementen en activiteiten in de gemeente en kunnen wij voor u alvast een plekje reserveren op de evenementenkalender 2024

Reservering

U kunt uw evenement aankondigen via de webpagina over het melden van evenementen. Via de paarse knop met ‘Melding- en reserveringsformulier evenement’ wordt u doorgelinkt naar het formulier waarbij u uw plekje op de kalender kunt ‘reserveren’. Vervolgens vult u de gevraagde gegevens in. Zo hebben wij alvast een beeld van de inhoud en omvang van het evenement. Graag ontvangen wij voor 1 november 2023 uw melding.

Regels wegwerpplastic

Vanaf 1 januari 2024 gelden er nieuwe regels voor het gebruik van wegwerpplastic bij evenementen. Deze regels komen voort uit de Europese richtlijn Single Use Plastics (SUP). Deze regels gelden voor wegwerpbekers en -bakjes die plastic bevatten, meer informatie vindt u op de website van minderwegwerpplastic (zie het onderwerp.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@kaagenbraassem.nl of 071-3327272.