Start werkzaamheden Vriezenweg 26-09-2022

Dura Vermeer start, in opdracht van de gemeente Kaag en Braasem, op maandag 26 september 2022 met de wegreconstructie van de Vriezenweg in Leimuiden. Deze werkzaamheden sluiten aan op de grote wegreconstructie en kadeverbetering van de Willem van der Veldenweg.

De Vriezenweg krijgt een nieuwe inrichting ten behoeve van de verkeersveiligheid. De komende periode wordt de rijbaan vernieuwd/ hersteld. Daarnaast worden er grasbetontegels aangebracht aan de zijkanten van de rijbaan en de bermen aangevuld om de verkeersveiligheid te verbeteren.

Wat betekent dit voor u?

Vanaf maandag 26 september 2022, vanaf 7:00 uur is de Vriezenweg afgesloten voor al het doorgaand verkeer. Bewoners en/of belanghebbenden van de Vriezenweg dienen voor 07:00 uur de auto elders te parkeren. Gedurende de werkzaamheden kan er geen gebruik worden gemaakt van de Vriezenweg. Het doorgaand verkeer en fietsers worden omgeleid via de aangegeven omleidingsroute. Onder voorbehoud van (weers-)omstandigheden wordt medio oktober 2022 het asfalt, belijning en coating aangebracht. Naar verwachting wordt het werk vrijdag 21 oktober 2022 afgerond en wordt de Vriezenweg opengesteld. Meer informatie over deze werkzaamheden vindt u op de projectenpagina van de Willem van der Veldenweg of op de projectenpagina in de BouwApp.

De bereikbaarheid voor nood- en hulpdiensten is geborgd.