Corona pop-up vaccinatielocatie ook op 18 en 25 januari in gemeentehuis Roelofarendsveen

De corona pop-up vaccinatielocatie in het gemeentehuis in Roelofarendsveen blijkt een schot in de roos. Al bijna 550 mensen haalden daar de afgelopen drie woensdagen makkelijk en dichtbij een corona herhaalprik. Woensdag 11 januari zou de laatste prikmiddag zijn, maar wegens de grote belangstelling komen er twee middagen bij op 18 en 25 januari.

Op woensdag 11, 18 en 25 januari kun je zonder afspraak bij het gemeentehuis aan Westeinde 1 binnenlopen voor een corona herhaalprik. Deze pop-up vaccinatielocatie van Hecht GGD Hollands Midden is open van 15.00 tot 19.00 uur. Vergeet niet om een geldig identiteitsbewijs mee te nemen naar de priklocatie.

Je kunt een herhaalprik krijgen als je 12 jaar of ouder bent en de basisserie coronaprikken hebt afgerond. Bovendien moet het minimaal drie maanden geleden zijn dat je de laatste coronaprik of coronabesmetting had. Heb je na 19 september 2022 al een herhaalprik gekregen? Dan kan je niet nog een herhaalprik halen bij de GGD. Je bent voldoende beschermd. Op de website van de GGD vind je meer informatie.