Woubrugge | Werkzaamheden Kerkstraat Woubrugge

De Kerkstraat in Woubrugge wordt geheel opnieuw bestraat in 3 fases. De werkzaamheden starten maandag 27 februari en de verwachting is dat de werkzaamheden op 26 mei afgerond zijn. De werkzaamheden vinden plaats tussen 07.00 – 16.00 uur.

In fase 1 (27 februari tot en met 8 maart) wordt de bestrating aan de zijde van de oneven huisnummers opgebroken en vinden er werkzaamheden aan de kabels en leidingen plaats. Hiervoor wordt de straat voor de helft afgezet, zodat het verkeer erlangs kan. Er geldt een tijdelijk parkeerverbod. Deze werkzaamheden duren ongeveer anderhalve week.

In fase 2 (6 maart tot en met 7 april) starten de werkzaamheden vanaf de parkeerplaats van de Immanuëlkerk tot aan de kruising met de Dr. Lothlaan. Dit gedeelte wordt geheel afgezet, waardoor er tijdelijk geen doorgang is naar de Comriekade en er niet geparkeerd kan worden. Deze werkzaamheden duren circa 5 weken.

In fase 3 (11 april tot en met 26 mei) wordt de kruising met de Dr. Lothlaan tot aan de Bateweg opnieuw bestraat. Ook dit gedeelte wordt volledig afgezet. Er kan dan niet geparkeerd worden in de straat en voor de woningen. Zodra de kruising klaar is wordt het verkeer via de Gerbrand Swartlaan en de Dr. Lothlaan omgeleid en is de Kerkstraat/Comriekade weer bereikbaar. De werkzaamheden in deze fase duren in totaal circa 5 weken.