Gemeentepagina vanaf 9 januari in Alphens Nieuwsblad

Vanaf 9 januari vindt u de gemeentepagina van gemeente Kaag en Braassem in het Alphens Nieuwsblad.

Zoals u waarschijnlijk al gehoord heeft, bestaat het huis-aan-huisblad ‘Witte Weekblad’ per 1 januari 2019 niet meer. In dit blad publiceerden wij wekelijks de gemeentepagina met gemeentenieuws. Het college van burgemeester en wethouders vindt het belangrijk om inwoners van Kaag en Braassem te blijven informeren via de gemeentepagina en is op zoek gegaan naar vervanging. Omdat alle inwoners van Kaag en Braassem per 1 januari 2019 ook het huis-aan-huisblad ‘Alphens Nieuwsblad’ ontvangen en wij een papieren versie mogelijk willen blijven maken, wordt de gemeentepagina de komende tijd in dit blad gepubliceerd. U vindt de gemeentepagina vanaf 9 januari in het ‘Alphens Nieuwsblad’. Dit is een tijdelijke oplossing en we zijn benieuwd naar uw ideeën hierover.

Bezorgklachten

Krant gemist? Dien uw bezorgklacht in via de website van het Alphens Nieuwsblad of bel 088-0561595. Via een keuzemenu kunt u uw melding inspreken.

Afhalen

Het ‘Alphens Nieuwsblad’ wordt huis-aan-huis verspreid maar u kunt de krant ook afhalen bij verschillende afhaalpunten waaronder de afgiftepunten van de Informatiegids, alle supermarkten en het gemeentehuis in Roelofarendsveen.

Online lezen

U kunt de gemeentepagina digitaal bekijken via https://www.alphensnieuwsblad.nl/krantenarchief. Op deze website krijgt u daarnaast de mogelijkheid om de gemeentepagina van Kaag en Braassem apart te downloaden.

Bekendmakingen over uw buurt

De gemeente Kaag en Braassem blijft officiële bekendmakingen (gemeenteberichten over uw buurt), zoals vergunningen, bestemmingsplannen, nummeraanduidingen en benoemingen, op overheid.nl publiceren. U kunt deze op 3 manieren inzien:

  • via www.overheid.nl
  • per e-mail, meldt u aan bij ‘Aanmelden officiële bekendmakingen’
  • via de app 'Over uw buurt' voor smartphone of tablet. De app is gratis te downloaden in de Apple Appstore en de Google Playstore. U kunt zelf instellen welk type berichten u wilt ontvangen en binnen welke straal om uw huis of bedrijf.