Nieuwsberichten

 • Jonge bestuurders opgelet 14 mei 2018

  Op 2 juni wordt weer ‘de praktijkdag voor Jonge Autorijders’ georganiseerd, ook wel The DriveXperience genoemd. Dit is een praktijkdag voor Jonge Autorijders tot en met 24 jaar die maximaal 2 jaar hun rijbewijs bezitten.

 • Verkennende fase afgerond; formateurs aan de slag 08 mei 2018

  Verkenner Floris Schoonderwoerd heeft de verkennende fase afgerond. De eindrapportage is op 2 mei aangeboden aan de gemeenteraad en op 7 mei vastgesteld.

 • Alkeburcht in nieuwe handen 01 mei 2018

  Vanaf 30 april 2018 is De Alkeburcht in handen van de EVVW-groep. De gemeente en de groep tekenen zeer binnenkort de koopovereenkomst. Met deze deal blijft de culturele functie van De Alkeburcht bewaard. Niet alleen voor het dorp maar ook voor de rest van de gemeente. Beide partijen zijn blij met deze uitkomst.

 • Tien Koninklijke Onderscheidingen in Kaag en Braassem! 26 april 2018

  Op donderdag 26 april 2018 reikte de burgemeester van Kaag en Braassem, mevrouw K.M. Van der Velde-Menting, de versierselen behorende bij het Lidmaatschap in de Orde van Oranje Nassau uit aan 10 bijzondere inwoners van de gemeente.

 • Speelplekken; reacties verwerkt 19 april 2018

  De gemeente heeft alle speelplekken bezocht die dit jaar opgeknapt worden. De kinderen hebben met ons meegedacht over hoe de speeltuin eruit moet gaan zien.

 • Nieuwe gemeenteraad Kaag en Braassem geïnstalleerd 03 april 2018

  Op donderdag 29 maart 2018 is de nieuwe gemeenteraad van Kaag en Braassem geïnstalleerd.

Uitgelicht