Stremming Doesbrug

Vanaf half oktober zijn we aan de slag met de renovatie van de Doesbrug in Hoogmade. De werkzaamheden gaan nu de laatste fase in. Graag brengen wij de stremming van de brug nog even onder uw aandacht.

Op onderstaande dagen is er een volledige stremming tussen 09.00 en 15.00 uur:

  • Donderdag 6 december
  • Vrijdag 7 december
  • Maandag 10 december
  • Dinsdag 11 december

Tussen 09.00 en 15.00 uur wordt het verkeer omgeleid. De omleiding wordt met borden aangegeven. De bussen van Arriva rijden tijdens de stremming niet door Hoogmade.

Meer weten over de werkzaamheden? Kijk op https://www.kaagenbraassem.nl/Inwoners_en_ondernemers/Wonen_en_bouwen/Projecten_en_Werk_in_uitvoering/Hoogmade_I_Renovatie_Doesbrug

Kijkje in de kelder van de brug op 14 december

We zijn trots op het resultaat en willen dit graag met u delen. Daarom organiseren we op vrijdagochtend 14 december tussen 10.00 en 12.00 uur een inloop, waarbij u welkom bent in de kelder van de brug waarin zich de draaiende delen en de techniek bevinden. Graag leggen we u alles uit over de werking van de gerenoveerde brug.

Wanneer u interesse hebt, meldt u zich dan aan via renovatiedoesbrug@hollandiaservices.nl of stuur hollandiaservices een WhatsApp via 06-37343740.