Tweede informatieavond Zon op Dak voor agrariërs en kwekers

Vanwege de hoge opkomst tijdens de eerste informatieavond in maart, is besloten nog een extra bijeenkomst te organiseren. De gemeente Kaag en Braassem nodigt alle agrariërs en kwekers van Kaag en Braassem uit voor een tweede informatieavond over Zon op Dak op 24 april.

Aanpak Zon op Dak

In samenwerking met LTO Noord, Liander en Rabobank heeft gemeente Kaag en Braassem een aanpak opgesteld voor plaatsen van zonnepanelen op agrarische daken. Deze aanpak bestaat onder andere uit een persoonlijke energiescan van het bedrijf, een berekening voor de benodigde investering, de mogelijkheid om aan te sluiten op het elektriciteitsnet en de terugverdientijd van de installatie. Alle agrariërs en kwekers van Kaag en Braassem zijn welkom op deze informatieavond en kunnen gebruikmaken van dit aangeboden aanpak. Dus ook als zij niet lid zijn van LTO Noord of niet bij de Rabobank zijn aangesloten. Geen agrariër of kweker maar wel geïnteresseerd? Ook dan bent u van harte welkom.

Aanmelden

Deze tweede informatieavond is op woensdag 24 april in Leimuiden bij Kampeerboerderij De Straat-Hof, Willem van der Veldenweg 57. Bent u geïnteresseerd, dan vragen wij u aan te melden via www.ltonoord.nl/zonkaagenbraassem zodat wij rekening kunnen houden met uw komst.  

Programma

  • 19:30 - 20:00 uur:  Inloop met koffie en thee
  •  20:00 - 20:10 uur: Toelichting energieopgave door wethouder Inge van der Meer
  •  20:10 - 21:00 uur: Toelichting van de aanpak Zon op Dak: LTO Noord geeft een toelichting over de energiescan, de Rabobank over de financiële aspecten en Liander over de netcapaciteit
  •  21:00 - 21:10 uur: Afsluiting met de gelegenheid tot aanmelden voor de energiescan, het stellen van vragen aan de betrokken partijen en netwerken onder het genot van een hapje en een drankje.

Meer informatie

Mocht u nog vragen dan wel opmerkingen hebben, neem dan contact op met Projecten LTO Noord. Dit kan telefonisch via 088 888 66 77 of e-mail info@projectenltonoord.nl.