Verkiezing vrijwilliger en vrijwilligersorganisatie van het jaar 2018

Gemeente Kaag en Braassem, De Driemaster en Lions Alkemade organiseren de verkiezing Vrijwilliger van het jaar 2018.

In onze gemeente dragen veel mensen bij aan het welzijn van een buur, een familielid (denk aan mantelzorg), een vereniging, een heel dorp of zelfs de hele gemeente. Hierom verdienen zij een bedankje voor hun tomeloze inzet.

Er zijn drie verschillende categorieën:

  • jonge vrijwilliger – 17 tot 22 jaar;
  • vrijwilliger van 22 jaar en ouder;
  • vrijwilligersorganisatie – Inwonersinitiatief.

Nomineren

Wij stellen het zeer op prijs als u de vrijwilliger, vrijwilligersorganisatie of inwonersinitiatief waar u trots op bent, aan ons bekend maakt. U kunt tot 17 november 2018 zo vaak nomineren als u wilt. Een jury beslist wie de winnaars worden. Dat kan door middel van een e-mail naar info@kaagenbraassem.nl of via het invullen van het formulier Vrijwilligersnominatie en sturen aan Gemeente Kaag en Braassem, Antwoordnummer 19021, 2300 VD Leiden met als onderwerp nominatie vrijwilligersverkiezing.

Prijsuitreiking

De prijsuitreiking is tijdens de kerstreceptie van de gemeente op dinsdag 18 december 2018 om 19.30 uur. Lions Alkemade stelt de prijs beschikbaar voor de jonge vrijwilliger van 17 tot 22 jaar. Het gaat hier om een jeugduitwisseling in de vorm van een zomerreis naar een buitenlands gastgezin.