Update afsluiting Lange Brug in Oud Ade

Met ingang van 7 augustus 2018 is de Lange Brug in Oud Ade voor onbepaalde tijd afgesloten vanwege de slechte staat van de brug. Het verkeer wordt omgeleid via de N445.

We begrijpen dat dit voor overlast zorgt en vinden dit vervelend voor u. We doen er dan ook alles aan om de overlast zoveel mogelijk te beperken.

Omleiding via N445

Het verkeer wordt omgeleid via de N445; ook landbouwverkeer mag nu over de N445. Houd rekening met 15-30 minuten vertraging.

Omleiding buslijn 56

Door de afsluiting rijdt buslijn 56 een andere route. Rijpwetering is (weer) opgenomen in de dienstregeling; de bus rijdt via de Pastoor van der Plaatstraat. Kijk meer informatie op www.arriva.nl.

Geen hinder voor fietsers, voetgangers en vaarverkeer

De fietsers- en voetgangersbrug naast de Lange Brug blijft open voor fietsers en voetgangers. Het vaarverkeer kan gewoon onder de brug door blijven varen. 

Hulp- en nooddiensten

De fiets- en voetgangersbrug is verstevigd met rijplaten zodat ambulance en politie erover heen kunnen rijden. In geval van brand wordt, afhankelijk van de precieze locatie, de brandweer van Rijpwetering of Leiderdorp ingeschakeld. 

Kijk meer informatie op de projectpagina Oud Ade | Lange Brug.