Contact Bedrijfscontactfunctionaris

U staat als ondernemer voor talloze uitdagingen waarbij u de gemeente goed kunt gebruiken als partner en de gemeente u. Of het nu gaat om huisvesting, vergunningen of lokale initiatieven, u heeft baat bij korte lijnen en actuele informatie. Daarom heeft de gemeente binnen de organisatie een bedrijfscontactfunctionaris aangesteld.

De bedrijfscontactfunctionaris is het eerste aanspreekpunt voor alle ondernemers binnen de gemeente. Bij welke afdeling moet ik zijn? Welke vergunningen zijn nodig en welke procedure moet ik volgen? De bedrijfscontactfunctionaris zorgt ervoor dat u goed wordt geholpen en kan u in contact brengen met personen die voor uw onderneming interessant kunnen zijn. Elke ondernemer in de gemeente Kaag en Braassem kan kosteloos een beroep doen op de bedrijfscontactfunctionaris.

Ook als er iets mis gaat, is de bedrijfscontactfunctionaris uw aanspreekpunt voor bemiddelen tussen het bedrijfsleven en de gemeente. Als u een klacht heeft, zoekt de bedrijfscontactfunctionaris actief naar een oplossing. Een persoonlijke en vertrouwelijke behandeling van het probleem of de klacht is gewaarborgd.

Werkzaamheden

De belangrijkste werkzaamheden van de bedrijfscontactfunctionaris zijn:

  • optreden als aanspreekpunt voor ondernemers
  • stimuleren van de samenwerking tussen gemeente en ondernemers
  • relatiebeheer met ondernemers en -verenigingen
  • organiseren van bedrijfsbezoeken door collegeleden.

Contact

Als u wilt weten of de bedrijfscontactfunctionaris iets voor uw bedrijf kan betekenen, kunt u telefonisch contact opnemen om een afspraak te maken, telefoonnummer 071 332 72 72.