Inzien vergunningen

U kunt zien welke omgevingsvergunningen ter inzage liggen op het gemeentehuis, welke zijn aangevraagd en welke zijn verleend.

Op Overheid.nl > bekendmakingen Kaag en Braassem kunt u zien welke omgevingsvergunningen er zijn aangevraagd en verleend. Ook kunt u hier zien of een omgevingsvergunning ter inzage ligt in de publieksruimte op het gemeentehuis. Dit zijn alleen de omgevingsvergunningen met een uitgebreide procedure waarvan het ontwerp of de definitieve beschikking voor 6 weken ter inzage ligt. Wilt u de bekendmakingen van de omgevingsvergunningen per e-mail ontvangen? Meld u dan aan voor de attenderingsservice van Overheid.nl.

Ter inzage

Wilt u stukken van een omgevingsvergunning inzien in het gemeentehuis dan kunt u hiervoor een afspraak maken. De gemeente werkt uitsluitend op afspraak zodat wij op het moment van de afspraak zorgen dat de betreffende stukken bij de receptie liggen. 

Een afspraak kunt u online maken, kies voor Inzien stukken vergunning: een afspraak maken > Inzien stukken vergunning . Vervolgens kunt het zaaknummer, locatie of overige informatie vermelden van de vergunning die u wilt inzien.