Algemeen | Werkzaamheden

Actuele wegwerkzaamheden landelijke wegen

Op 17 juni van 21:00 t/m 00:00 uur wordt toerit 5b Roelofarendsveen (richting Den Haag) afgesloten i.v.m. werkzaamheden aan de verlichting. Ook wordt op 17 juni van 23:59 uur t/m 18 juni 05:00 uur toerit 5D Roelofarendsveen (richting Amsterdam) afgesloten in verband met werkzaamheden aan de verlichting op en nabij de toerit. Op de landelijke website vananaarbeter.nl staat een overzicht van groot onderhoud aan het wegennet in Nederland en over de verwachte verkeershinder op die wegen.

Wegwerkzaamheden provinciale wegen

Ook door de provincie Zuid-Holland wordt er aan de weg gewerkt. Informatie hierover vindt u op de website van de provincie.

Werkzaamheden aan sloten, dijken en kades

In de gemeente Kaag en Braassem werkt het Hoogheemraadschap van Rijnland bij verschillende polders aan het verbeteren van dijken en kades. Ook baggert het Hoogheemraadschap van Rijnland diverse watergangen in Kaag en Braassem, meer informatie.

Werkzaamheden gas- of stroomkabels

Netbeheerder Liander legt kabels en leidingen aan en beheert het energienetwerk. Op de website van Liander staat een overzicht van de geplande werkzaamheden en kunt u actuele storingen bekijken. U kunt zich ook aanmelden zodat zij u op de hoogte kunnen brengen over een gas- of stroomstoring bij u in de buurt.

Aanleg glasvezel buitengebied

Begin april zijn de werkzaamheden gestart voor de aanleg van een glasvezelnetwerk in het buitengebied in Kaag en Braassem. De gemeente geeft vergunningen af voor de graafwerkzaamheden en boringen en ziet erop toe dat de werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de regels die de gemeente hiervoor heeft opgesteld. Voor meer informatie over de werkzaamheden, de planning en veel gestelde vragen kunt u terecht op groenehart.glasdraad.nl/.