Hoogmade | Oude Kerkweg

Vanaf maandag 5 november 2018 (07.00 uur) tot en met vrijdag 16 november 2018 zijn er werkzaamheden aan de Oude Kerkweg in Hoogmade  De werkzaamheden zijn nodig voor de dijkversterking die het hoogheemraadschap Rijnland uitvoert en asfaltvervanging die wordt uitgevoerd in opdracht van de gemeente Kaag en Braassem. De werkzaamheden worden uitgevoerd door Aannemers- en Wegenbouwbedrijf Versluys & Zoon B.V. samen met onderaannemers.

Wat merkt u van de werkzaamheden?

  • maandag 5 tot en met vrijdag 9 november zijn er voorbereidende werkzaamheden. De voorbereidende werkzaamheden veroorzaken enige hinder op de rijbaan
  • maandag 12 tot en met woensdag 14 november is de Oude Kerkweg voor al het verkeer afgesloten ter hoogte van huisnummer 1 tot aan de brug. .Er wordt asfalt verwijderd en klei aangebracht om de weg op de juiste hoogte te brengen. In deze periode is ook het achterliggende gebied van de Oude Kerkweg niet bereikbaar voor gemotoriseerd verkeer. Wij verzoeken u dan ook om uw auto voor deze tijd op het Noordeinde te parkeren.
  • donderdag 15 en vrijdag 16 november zijn de afrondende werkzaamheden.

Bereikbaarheid hulpdiensten

Bovengenoemde werkzaamheden zijn vooraf besproken met de brandweer en overige hulpdiensten. De brandweer neemt organisatorische maatregelen in verband met de afsluiting.