Home

Gemeenteraad

Raadsinformatiesysteem Kaag en Braassem

U bevindt zich nu in het Raadsinformatiesysteem. Hierin zijn de vergaderkalender opgenomen en alle besluiten en agenda's. De raadsvoorstellen vindt in de vergaderkalender bij de betreffende vergadering.

De voorbereiding op de raadsvergaderingen vinden plaats op politieke avonden. Ook de stukken voor deze avonden zijn te vinden via de vergaderkalender bij de betreffende vergadering.

Met de zoekfunctie kunt u alle informatie doorzoeken op een trefwoord of zoeken naar specifieke raadsinformatie of agenda's.

Raadsvergadering (live) volgen of terugkijken

Wilt u de gemeenteraadsvergaderingen van Kaag en Braassem volgen maar bent u niet altijd in de gelegenheid om naar de vergadering te komen? U kunt de raadsvergadering en de vergaderingen van het politiek forum live volgen via:

Op de hoogte blijven?

Wilt u de activiteiten van de raad volgen? U kunt zich abonneren op de nieuwsbrief van de gemeenteraad van de gemeente Kaag en Braassem. U krijgt dan een attendering wanneer bijvoorbeeld een raadsvergadering of een politiek forum is. U krijgt dan een automatische e-mail als de griffie iets nieuws op de website zet.