Vergaderkalender, agenda's en vergaderstukken

De vergaderingen van de gemeenteraad zijn openbaar. U bent van harte welkom om deze bij te wonen. Kunt u niet langskomen? Volg de vergadering dan online of via de radio. Ook kunt u de vergaderingen per agendapunt terugkijken.

Vergaderkalender

De gemeenteraad van Kaag en Braassem vergadert elke vijf weken vanaf half acht op maandagavond en incidenteel op de woensdagavond. In het raadsinformatiesysteem vindt u alle vergaderingen en bijbehorende stukken. 

Vergaderingen bijwonen

U bent van harte welkom om de openbare vergaderingen van de gemeenteraad bij te wonen. Een overzicht van deze vergaderingen kunt u vinden in het raadsinformatiesysteem iBabs. De gemeenteraad vergadert in het gemeentehuis. Het adres van het gemeentehuis is Westeinde 1, 2371 AS Roelofarendsveen.

Vergaderingen live volgen

Kunt u niet langskomen? De vergaderingen die gehouden worden in de raadzaal zijn te volgen via de livestream of de radio.

U kunt de raadsvergaderingen live volgen:

Terugkijken

U kunt de vergadering ook achteraf per agendapunt bekijken. 

Contact

Heeft u vragen voor of over de gemeenteraad? Neem in dat geval contact op met het secretariaat van de gemeenteraad, de griffie. U kunt een e-mail sturen naar griffie@kaagenbraassem.nl maar u kunt ook bellen naar 071 332 72 72. Als u belt, vraag dan alstublieft aan de medewerker van de gemeente om u door te verbinden met de griffie.