Vergaderkalender, agenda's en vergaderstukken

De gemeenteraad van Kaag en Braassem vergadert elke twee weken vanaf half acht op maandagavond en incidenteel op de woensdagavond.  

Vergaderkalender

iBabs is dé plek waar u als inwoner alle informatie van de raad kunt vinden. Zoals de vergaderkalender met agenda’s, bijbehorende stukken, schriftelijke vragen en ingekomen brieven. 

Vergadering volgen

Raadsvergaderingen worden live uitgezonden. U kunt de vergadering live volgen via de vergaderkalender op iBabs. De raadsvergadering wordt opgenomen en kunt u achteraf in zijn geheel bekijken of per agendapunt.

Vergaderstukken

U vindt alle vergaderingen en bijbehorende stukken in het raadsinformatiesysteem iBabs. De vergaderingen worden live uitgezonden en u kunt een vergadering ook terugkijken via het raadsinformatiesysteem. 

Er is ook een app van iBabs voor op uw tablet of uw mobiele telefoon:

  • iBabs op uw tablet: download de app ‘iBabs Pro’
  • iBabs op uw mobiele telefoon: download de app ‘iBabs’.

U heeft de volgende inloggegevens nodig:

  • Site: Kaagenbraassem
  • E-mailadres: burger
  • Wachtwoord: burger.

Oudere vergaderstukken

In het raadsinformatiesysteem iBabs staan de vergaderstukken vanaf juli 2017. Bent u op zoek naar oudere vergaderstukken, kijk dan in het webarchief. Via de kalender kunt u een datum aanklikken en zo terug naar de website van een bepaalde dag in het verleden.

Uw invloed

De gemeenteraad hoort graag wat u te zeggen heeft en wil met u het gesprek aangaan. U kunt hiervoor contact met de griffier opnemen. U kunt de raadsleden ook een e-mail of brief sturen als u hen iets wilt vertellen. U kunt dit rechtstreeks naar de raadsleden sturen of e-mail griffie@kaagenbraassem.nl. De griffie zorgt er dan voor dat alle raadsleden uw bericht ontvangen. Heeft u vragen? U kunt altijd contact opnemen met de griffie van de gemeenteraad via telefoonnummer 071 332 72 72 of e-mail griffie@kaagenbraassem.nl.

Raad uitnodigen voor werkbezoek

Om goed op de hoogte te zijn van wat er speelt in de gemeente gaan de raadsleden regelmatig op werkbezoek. Via de griffie kunt u raadsleden ook uitnodigen om bij uw bedrijf, organisatie of vereniging langs te komen.

Hoe werkt de gemeenteraad?  

Informatie over de werkwijze vindt u bij: Hoe werkt de gemeenteraad?  

 

Naar het raadinformatiesysteem iBabs: