Trouwlocaties

Er zijn verschillende officiële trouwlocaties. U kunt ook eenmalig een andere locatie als trouwlocatie laten aanwijzen.

U kunt op verschillende plaatsen in de gemeente Kaag en Braassem trouwen. Een huwelijk is mogelijk zowel tussen een man en een vrouw als tussen twee mensen van gelijk geslacht. U moet wel ‘huwelijksbevoegd’ zijn. Heeft u buitenlandse documenten nodig, reserveer dan extra tijd. Vaak moeten buitenlandse documenten worden vertaald, gelegaliseerd en geverifieerd.

Trouwlocaties

In principe is het toegestaan om in de gemeente Kaag en Braassem op een locatie van uw keuze te trouwen. Deze locatie moet echter wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Wilt u meer informatie over deze voorwaarden dan kunt u contact opnemen met Team Burgerzaken via 071 3327272. Om het u gemakkelijk te maken, hebben wij een selectie gemaakt van een aantal bijzondere locaties.

Onze selectie trouwlocaties

Locatie van uw keuze

Naast trouwen in het gemeentehuis of bij één van de bovenstaande aangewezen locaties, is het ook mogelijk om op een locatie van uw eigen keuze te trouwen. Trouwt u niet in het gemeentehuis, dan moet u zowel de afspraak maken bij de gemeente als bij de beheerder van de locatie. Voor een huwelijk op een andere locatie dan het gemeentehuis geldt een toeslag bovenop de gewone legeskosten.