Afspraak maken

Veel zaken kunt u direct online regelen, zoals het doorgeven van een verhuizing. Soms blijft een bezoek aan het gemeentehuis toch nodig. Wilt u bijvoorbeeld een rijbewijs, paspoort of identiteitskaart aanvragen? Of wilt u informatie over een vergunningaanvraag? Maak dan van tevoren een afspraak.

U kunt online een afspraak maken of telefonisch via 071 332 72 72. U

Wijziging openingstijden gemeentehuis

Als gemeente hebben we maatregelen genomen om de gezondheid van onze inwoners en medewerkers te waarborgen. We doen er alles aan om onze diensten en producten zo goed mogelijk te blijven verlenen. Het gemeentehuis sluit voor publiek elke dag om 12:30 uur. Er is geen avondopenstelling op woensdagavond meer. Telefonisch blijven we op maandag tot en met donderdag bereikbaar van 08.30 tot 17:00 uur en op vrijdag van 08.30 tot 12:30 uur. 

Maatwerk afspraken Burgerzaken

Is er spoed? Of bent u echt niet in de gelegenheid om in de ochtenduren naar het gemeentehuis te komen, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen via ons algemene telefoonnummer 071 332 72 72 . Met u zoeken we naar een maatgerichte afspraak en oplossing. Wij zijn u graag van dienst.

 

Maak een afspraak

Afspraak wijzigen en afzeggen

Een afspraak wijzigen of afzeggen kan via de link in de bevestigingsmail.