Rijnsaterwoude | De Woudse Juffen

Op de voormalige scholenlocatie in Rijnsaterwoude komt een nieuwbouwplan: De Woudse Juffen. Dit bestaat uit 40 duurzame en betaalbare nieuwbouwwoningen gelegen aan de Herenweg en Suyderbon.

De voormalige school en bijgebouwen aan de Herenweg/Suyderbon worden gesloopt om plaats te maken voor nieuwbouw. Het plan ‘Woudse Juffen’ bestaat uit 40 woningen, waarvan 27 geschakelde koopwoningen en 13 huurappartementen. De woningen zijn verdeeld over vijf bouwblokken. Deze worden zorgvuldig ingepast in de omgeving. Tussen de gebouwen komt een Polderpark met veel groen en ruimte voor spelen en ontmoeten. Aannemer Thunnissen uit Heemstede gaat dit plan uitvoeren.

Meer informatie is te vinden op de website van de Woude Juffen. Vragen kunnen worden gesteld via woudsejuffen@dewijdeblik.com.

Inloopbijeenkomst

Op donderdag 30 november is er een inloopbijeenkomst over de herontwikkeling van de voormalige scholenlocatie in Rijnsaterwoude. U kunt op elk tijdstip tussen 18.00 en 20.00 uur binnenlopen (vooraf aanmelden is niet nodig). Locatie is het Schoolhuis, Herenweg 22 in Rijnsaterwoude. Tijdens deze bijeenkomst volgt u een route langs panelen met impressies van en informatie over de woningen, openbare ruimte, parkeren en de planning. Thunnissen, de architect en de gemeente zijn aanwezig om het plan toe te lichten en uw vragen te beantwoorden. 

Woudse Juffen