Rijnsaterwoude | Alle projecten

In de komende jaren staan mooie projecten op de planning. We doen ons best de overlast voor inwoners hierbij zoveel mogelijk te beperken. Er zijn veel factoren waar we rekening mee proberen te houden, zoals (verkeers)veiligheid, bereikbaarheid, uw woongenot, evenementen, kleine onderhoudswerkzaamheden en werkzaamheden van andere partijen. Zijn we iets vergeten dat u belangrijk vindt? Geef het door via ons contactformulier. Samen maken we Rijnsaterwoude nog mooier.

Lopende projecten in Rijnsaterwoude

Op de hoogte blijven

De gemeente Kaag en Braassem maakt gebruik van de BouwApp. Gebruikers kunnen met de BouwApp aankondigingen en updates ontvangen van projecten in de buurt en contact opnemen met de omgevingsmanager van het betreffende bouwproject. De BouwApp is te downloaden in de App Store (iOS/Apple) en Google Play Store (Android).

De gemeente neemt besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben in uw buurt. De aanvragen en de besluiten die de gemeente hierover neemt, vindt u op Overheid.nl/berichten over uw buurt. U kunt u zich abonneren op de e-mailservice of de bekendmakingen online inzien.