Woubrugge | Nieuwbouw Karperhof

Projectontwikkelaar Jobo De Bouwers en Nolina zijn willen 66 woningen realiseren op het oostelijke deel achter het glastuinbouwbedrijf op Oudendijkseweg 11 te Woubrugge.

Hiervoor is een wijziging van het bestemmingsplan nodig. Het initiatief is eerder al eens bekendgemaakt door middel van een principeverzoek en het college heeft hier op 7 maart 2023 positief op gereageerd. Het ontwerpbestemmingsplan is in lijn met het eerdere verzoek. Het bestemmingsplan wordt als ontwerp ter visie gelegd om iedereen de mogelijkheid te bieden zienswijzen kenbaar te maken. Het ontwerpbestemmingsplan ligt ter inzage van donderdag 21 december 2023 gedurende zes weken het bestemmingsplan ‘Karperhof, Woubrugge’.

Het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken liggen, met uitzondering van de anterieure overeenkomst, van 21 december 2023 t/m 31 januari 2024 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage. Het bestemmingsplan kan gedurende de openingstijden digitaal worden ingezien in de publieksruimte van het gemeentehuis van Kaag en Braassem, Westeinde 1 in Roelofarendsveen. Als u van deze gelegenheid gebruik wilt maken, adviseren wij u vooraf een afspraak te maken via het contactformulier. Het ontwerpbestemmingsplan is ook te bekijken op de website van ruimtelijke plannen met IMRO-nummer NL.IMRO.1884.BPKARPERHOF-ONT of via de website van omgevingswet.overheid.nl

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over het project op de website van de Karperhof.