Woubrugge | Nieuwbouw Karperhof

Projectontwikkelaar Jobo De Bouwers en Nolina zijn willen 66 woningen realiseren op het oostelijke deel achter het glastuinbouwbedrijf op Oudendijkseweg 11 te Woubrugge.

Hiervoor is een wijziging van het bestemmingsplan nodig. Het initiatief is eerder al eens bekendgemaakt door middel van een principeverzoek en het college heeft hier op 7 maart 2023 positief op gereageerd. Het ontwerpbestemmingsplan is in lijn met het eerdere verzoek. Het bestemmingsplan wordt als ontwerp ter visie gelegd om iedereen de mogelijkheid te bieden zienswijzen kenbaar te maken. Het ontwerpbestemmingsplan ligt ter inzage van donderdag 21 december 2023 gedurende zes weken het bestemmingsplan ‘Karperhof, Woubrugge’.

Het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken liggen, met uitzondering van de anterieure overeenkomst, van 21 december 2023 t/m 31 januari 2024 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage. Het bestemmingsplan kan gedurende de openingstijden digitaal worden ingezien in de publieksruimte van het gemeentehuis van Kaag en Braassem, Westeinde 1 in Roelofarendsveen. Als u van deze gelegenheid gebruik wilt maken, adviseren wij u vooraf een afspraak te maken via het contactformulier. Het ontwerpbestemmingsplan is ook te bekijken op de website van ruimtelijke plannen met IMRO-nummer NL.IMRO.1884.BPKARPERHOF-ONT of via de website van omgevingswet.overheid.nl

Inloopavond Karperhof in Woubrugge

Momenteel wordt er hard gewerkt aan het verder uitwerken van de plannen. Hiervoor willen wij u graag informeren over het initiatief en het proces dat zal worden doorlopen. Daarom nodigen wij u uit voor een inloopavond op donderdag 18 april om de plannen voor de locatie toe te lichten.

Tijdens deze inloopavond zal het projectteam, bestaande uit vertegenwoordigers van de ontwikkelaar, de stedenbouwkundige, de verkopend makelaar en de verhuurder van de sociale woningen aanwezig zijn om uw vragen te beantwoorden en om uw input te verzamelen om het plan te verbeteren. Ook zullen er enkele medewerkers van de gemeente Kaag en Braassem aanwezig zijn.

Datum Donderdag 18 april 2024
Tijd Vrije inloop tussen 18:00 en 20:30 uur
Locatie ‘Café die Twee” in Woubrugge (Bateweg 78, 2481 AN)

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over het project op de website van de Karperhof.