Trouwambtenaren

Er zijn in gemeente Kaag en Braassem verschillende trouwambtenaren.

U kunt kiezen welke trouwambtenaar de ceremonie mag uitvoeren. Een overzicht van onze trouwambtenaren vindt u hieronder. U kunt ook een familielid, vriend, kennis uw huwelijk of geregistreerd partnerschap laten voltrekken. Deze persoon wordt dan benoemd tot trouwambtenaar voor 1 dag. U geeft uw keuze door via het formulier Persoonlijke wensen doorgeven.

Welke trouwambtenaar kiest u?

Wendy Beenakker

... is in het dagelijks leven:Foto Wendy Beenakker

Eindredacteur en Talent Producer 

... woont in:

Leimuiden

... houdt van:

Op avontuur gaan met mijn dochter Suus, lezen, uit eten, films, Scouting 

... is trouwambtenaar sinds:

2015

... omdat:

"Sinds ik als buitengewoon ambtenaar van de Burgerlijke Stand werk, heb ik zoveel mooie verhalen mogen vertellen. Iedereen die trouwt heeft een eigen verhaal, een eigen sprookje. Die verhalen ontdekken, en vertellen is iets wondermoois. Samen met jullie ontrafel ik jullie liefde, en maken we er een ceremonie van om nooit te vergeten. De ceremonie is niet langer een saai onderdeel op het gemeentehuis, maar een belangrijk onderdeel van de dag. Geen stukje papier met een handtekening, maar het begin van een nieuwe geschiedenis, een nieuwe familie. Samen kijken we naar alle mogelijkheden en vinden we de juiste toon voor jullie liefde."


 

Ciska Harte-Hoogervorst

... is in het dagelijks leven:Foto Ciska Harte-Hoogervorst

Game ontwikkelaar

... woont in:

Leimuiden

... houdt van:

Stijldansen, tuinieren, lezen, historische boerderij verbouw 

... is trouwambtenaar sinds:

2019

... omdat:

ik iedereen een onvergetelijke huwelijksdag toewens.

“Het vieren van de liefde is het mooiste feest dat er bestaat. Een feest dat iedereen viert op zijn of haar eigen manier. Mensen zijn verschillend. Het ene paar bevestigt de liefde voor elkaar tegenover een klein gezelschap in intieme sfeer, het andere kan er niet genoeg mensen bij hebben. De één huurt een locatie met alles erop en eraan en de ander viert het thuis in de tuin. Maar hoe het vieren van de liefde ook verloopt, het is altijd op een manier die bij jullie past. Dat is het mooie van het vieren van de liefde, het kan op zoveel verschillende manieren. Ik geniet van het vieren van de liefde, op welke manier dan ook, en draag graag mijn steentje bij aan jullie speciale dag waarop mooie herinneringen worden geboren.”


 

Mirjam van Golen-VerdegaalFoto van Mirjam van Golen-Verdegaal

... is in het dagelijks leven:

Adviseur recruitment en ontwikkeling

... woont in:

Leimuiden

... houdt van:

het leven; waarin liefde, sfeer en persoonlijke aandacht voor elkaar centraal staat. Familie, vrienden en gezondheid zijn voor mij heel belangrijk. Dat maakt het compleet en geeft een rijk gevoel. 

... is trouwambtenaar sinds:

2021

... omdat:

ik als persoonlijk trouwambtenaar met alle liefde, inzet en aandacht de tijd neem om te werken aan een huwelijksceremonie die onvergetelijk wordt.

"Samen bepalen we de sfeer en inhoud voor een liefdevolle trouwdag waarin jullie en je gasten zich herkennen en waarbij ze zich op hun gemak voelen. Ik omschrijf mezelf als een energieke en open persoonlijkheid die zichzelf onderscheid door een zeer persoonlijke en betrokken benadering. Ik ga graag met jullie in gesprek en zal er alles aan doen om jullie wensen te vertalen. Jullie bepalen zelf de regie. Ik gun iedereen een onvergetelijke dag en vooral veel liefde. Mijn motto is; Maak ’t verschil."


 

Jan Uit den Boogaard

... is in het dagelijks leven:Foto Jan Uit den Boogaard

Gepensioneerd

... woont in:

Rijpwetering

... houdt van:

Besturen, lezen en fietsen

... is trouwambtenaar sinds:

2010

... omdat:

Het erg leuk is een rolletje te spelen in het leven van mensen.

"Wat is er nu leuker dan een rol te spelen in een belangrijke, zo niet de belangrijkste dag in jullie leven? Want dat is een huwelijksdag toch? Een dag waar jullie lang over hebben nagedacht, naar toe leven en die (mede) bepalend is voor jullie verdere leven. Vooral het mede invulling geven aan het officiële moment is voor mij naast een hele eer ook een bijzondere uitdaging. De uitdaging zit 'm in het afwijken van de officiële vragen, zodat zo'n moment een stuk persoonlijker wordt. Hierin betrek ik zoveel mogelijk aspecten uit jullie leven. Deze informatie haal ik uit een uitgebreid gesprek dat ik vooraf met jullie voer. De onderwerpen uit het gesprek helpen mij met het maken van een leuke toespraak voor jullie huwelijksvoltrekking. Want dat officiële moment moet toch ook een gedenkwaardig moment blijven. Het is immers jullie dag. Een dag waarvoor ik alles op alles zet om deze onvergetelijk te maken."


 

Patrick Deters

... is in het dagelijks leven:

Docent en theatermakerFoto Patrick Deters

... woont in:

Oude Wetering

... houdt van:

Theater, cabaret, comedy, toneel en rollenspel

... is trouwambtenaar sinds:

2017

... omdat:

ik wil helpen de mooiste dag een speciaal randje te geven

"Trouwen! Ik vind het een machtig mooie traditie. Het huwelijk is een formele volgende stap in de relatie. Toch is er veel veranderd. Vroeger ging je gewoon trouwen. Dat deed iedereen, dus als je relatie toe was aan een volgende stap, was dat automatisch trouwen. Maar nu is het anders. Vandaag de dag kiezen mensen juist veel bewuster om te trouwen. Want je kan je leven lang samenwonen of een samenlevingscontract afsluiten omdat dat zekerheid biedt. En dan vind ik het persoonlijk heel mooi als jullie zeggen: "We gaan het officieel maken met een huwelijk." Want dat doe je niet alleen, dat doe je ten overstaan van je familie, vrienden en de gemeente in zijn geheel. Een hele openbare liefdesverklaring! En als ik daar een mooi randje aan kan meegeven op die bijzondere dag, dan vind ik dat leuk."


 

Hans Vernooij

... is in het dagelijks leven:Foto Hans Vernooij

Vrijwilliger bij de Driemaster

... woont in:

Leimuiden

... houdt van:

Sport (volleybal en lange afstand wandelen), tuinieren en kunstschilderen

... is trouwambtenaar sinds:

2017

... omdat:

ik wil helpen bij een mooie en persoonlijke invulling van de huwelijksvoltrekking.

"Het huwelijk is niet alleen een verbintenis tussen twee personen. Het omvat veel meer. Voor ieder bruidspaar is dat verschillend. Een ding staat vast: het huwelijk begint bij het aan elkaar het Ja-woord geven. Tegenwoordig zijn er veel mogelijkheden om aan deze oeroude traditie bewuste invulling te geven. Samen met het bruidspaar bereid ik de invulling voor de huwelijksvoltrekking zorgvuldig voor. Daarbij is er natuurlijk alle ruimte voor personen, gebeurtenissen en wensen, die belangrijk zijn voor het bruidspaar. De huwelijksdag, de dag waarop de twee partners echt voor elkaar kiezen, de dag waarop zij verklaren hun leven bij elkaar te blijven en voor elkaar te zorgen, moet een feestelijke en onvergetelijke dag worden. Als trouwambtenaar is het voor mij een voorrecht en een uitdaging om aan de huwelijksvoltrekking glans te kunnen geven."


Petra van der Wereld

... is in het dagelijks leven:

al sinds 1984 getrouwd met Ron, mijn maatje voor het leven.Foto Petra van der Wereld

... woont in:

Roelofarendsveen

... houdt van:

op reis gaan, salsadansen, lezen, concerten en musicals bezoeken en uiteten gaan.

... is trouwambtenaar sinds:

2022

... omdat:

Trouwen is….samen de liefde vieren!

Het daadwerkelijk kiezen voor elkaar, trouwen, dat is een bewuste keuze. En de keuze om er echt een speciale dag van te maken, een super mooie dag. Een dag waarin jullie de liefde voor elkaar centraal zetten. Een dag waarin de gehele wereld mag weten dat jullie voor elkaar hebben gekozen en samen verder gaan. Dat is een dag met alles erop en eraan.

Het mooiste moment van de trouwdag: het Ja woord omgeven met familie en vrienden op een locatie die jullie zo passend vinden voor jullie grote dag!

Door vooraf met jullie kennis te maken, gesprekken te hebben met ouders en vrienden. Om daar een toespraak van te maken, om deze vooral iets bijzonders, moois en persoonlijks te laten zijn! Daar draag ik graag aan bij.