Gemeentenieuws

Nieuws van de gemeente. Oudere nieuwsberichten vindt u in het webarchief.

 • Kaag en Braassem schrijft brandbrief aan kabinet: 'Niet-essentiële sector zo snel mogelijk open'

  13 januari 2022

  Het college van de gemeente Kaag en Braassem doet een dringend verzoek aan het kabinet om op 'de kortst mogelijke termijn' winkelen in de niet-essentiële sector weer mogelijk te maken. Als dit niet gebeurt, vreest de gemeente voor 'forse negatieve emotionele én maatschappelijke effecten voor iedereen.'

 • Zorg en ondersteuning in Kaag en Braassem blijft bij Tom in de buurt

  18 januari 2022

  De gemeente Kaag en Braassem is verantwoordelijk voor het organiseren van een groot deel van de ondersteuning en welzijn voor haar inwoners. Vanaf 1 januari brengt de gemeente alle hulp en ondersteuning onder bij Tom in de Buurt. Aan uw huidige hulp en ondersteuning verandert niets. Voor uw WMO-aanvragen en indicaties voor huishoudelijke hulp en hulpmiddelen kunt u vanaf 1 januari bij Tom in de Buurt terecht. Welzorg en Medipoint worden vanaf 2022 de nieuwe leveranciers van hulpmiddelen.

 • Denkt u mee over een locatie voor twee bijzondere woonplekken?

  23 december 2021

  Op dit moment is de gemeente Kaag en Braassem druk bezig met het zoeken naar een geschikte locatie voor twee bijzondere woonplekken. Plekken die geschikt zijn voor inwoners met behoefte aan een prikkelarme omgeving. Denkt u mee?

 • Gevolgen Coronavirus

  29 november 2021

  Wereldwijd worden maatregelen genomen om verspreiding van het Corona (Covid-19) virus tegen te gaan. Met deze pagina houden wij u op de hoogte van de maatregelen en gevolgen.

 • Berichtgeving bij incident of crisis

  De gemeente Kaag en Braassem valt onder de Veiligheidsregio Holland Midden. Volg bij een incident of crisis de informatie van Veiligheidsregio Hollands Midden.