Nieuwe Wetering | Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO)

In december 2020 heeft het college van B&W besloten om het CPO-project met maximaal 16 starterswoningen aan de Regenboogweg in Nieuwe Wetering voort te zetten. CPO staat voor Collectief Particulier Opdrachtgeverschap. Dat betekent dat je met een groep kopers, georganiseerd in een vereniging, in eigen beheer je eigen woningen gaat bouwen. De vereniging is dan opdrachtgever namens de kopers van de woningen. De vereniging wordt begeleid door een procesbegeleider, die de groep ondersteunt in de contacten met gemeente, architect, adviseurs en bouwers. Een voordeel van bouwen met een CPO is dat je meer invloed hebt op het ontwerp en de inrichting achter de voordeur, én dat je kosten bespaart, omdat je niet met een projectontwikkelaar te maken hebt. Op de locatie Regenboogweg in Nieuwe Wetering is ruimte voor 6 rijwoningen en voor 10 appartementen.

Eind 2023 is gestart met de bouw van zowel de rijwoningen als de appartementen. Ben je benieuwd, neem dan eens een kijkje bij de Regenboogweg of bezoek de projectwebsite cponieuwewetering.nl. Daar is alle informatie te vinden over de locatie, de planopzet, benodigde documenten en veelgestelde vragen.

Anno maart 2024 is er nog één woning te koop. Ben je geïnteresseerd, neem dan contact op met De Regie B.V. Contactgegevens zijn te vinden op de projectwebsite.